Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona infestationmmo.pl... R.I.P.

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak tylko dla informacji. Z dniem wczorajszym (28.06) przestała * funkcjonować strona infestationmmo.pl. Była to najprężniej i najdłużej działająca POLSKA strona związana z grą Infestation: Survivor Stories (dawne WarZ). Myślę, że wielu z nas było mniej lub bardziej związanych z tą stroną i jej forumowiczami. Szkoda. Z drugiej strony, to aż trzy lata i jak na stronę związaną z jedną grą, to może i tak długo ;) Generalnie fala tematów, gier...  związanych z zombie pomału przemija i wydaje się być czymś naturalnym, że zainteresowanie tym tematem spada, zanika.

Pozdrawiam wszystkich z tamtejszego forum i tu obecnych, kiedyś mniej czy bardziej związanych z infestationmmo.pl.

Wasz były redaktor, moderator działu i kolega z infestationmmo.pl - Vaxus.

* Konkretnie, to strona "zgasła" z powodu jej nieopłacenia, aczkolwiek zainteresowanie było i tak liche.

P.S.

Jeśli w jakiś sposób mój temat/post narusza regulamin forum, to proszę o jego usunięcie

test

Opublikowano

Raczej nie narusza bo nie ma już czego reklamować ,ale lepiej uważać bo GM mają uszy coś o tym wiem xD

Z jednej strony szkoda, ale może ktoś wykupi domenę i odbuduje społeczność.

Opublikowano

Baaaa... jeśli się ktoś znajdzie chętny, to mogę pomóc :D

test

Opublikowano

Szkoda...Pamiętam jak czytałem tam tematy chyba byłeś tam modem ? @Vaxus

Ehhh... byłem Redaktorem, Moderatorem działu Z-RPG... ehhh....  po 13.07 może ktoś będzie chętny i przygarnie (kupi) domenę.

test

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i pojawiła się "nasza" stronka na sprzedaż :

http://www.aftermarket.pl/domena/infestationmmo.pl?nostat=1&test_a=0&utm_source=direct_entry

Dużo czy mało ? Hmmm...

P.S.

Ten post proszę potraktować jako informację o dalszych losach "naszej" stronki, związanej z grą Infestation. Nie jest żadną ofertą, czy reklamą.

Jeśli jednak mod lub adm uzna, że narusza regulamin, to proszę usunąć post.

Pozdr

test

Opublikowano

Nie dziwie sie, ze zamykacie strone skoro ISS juz upadlo :/. Od siebie powiem, ze byla to moja ulubiona strona zwiazana z ta gra :). Ale bym chcial wrocic do poczatku gry ISS. Moze i bug za bugiem ale wole to niz cziterow, ktorzy sa na kazdym serwerze oraz juz kazdy ma ekwipunek wypelniony z najlepszych rzeczy...

/tapatalk

Opublikowano

Nie dziwie sie, ze zamykacie strone skoro ISS juz upadlo :/. Od siebie powiem, ze byla to moja ulubiona strona zwiazana z ta gra :). Ale bym chcial wrocic do poczatku gry ISS. Moze i bug za bugiem ale wole to niz cziterow, ktorzy sa na kazdym serwerze oraz juz kazdy ma ekwipunek wypelniony z najlepszych rzeczy...

/tapatalk

No kiedyś wszystko się kończy.Ja trochę tutaj posiedziałem i mam nadzieje że komuś pomogłem nwm.Iss z poczatku było czymś super dla mnie teraz podoba mi się h1z1 i to bardzo dobra gra lepsze niż ''nowy'' projekt twórców ./

­

Opublikowano

Infestationmmo.pl , to była strona :D  Szkoda, że właściciel nie dał informacji o sprzedaży strony na str. głównej. W przypadku innych były takie informacje, szkoda, może by się ktoś skusił i kupił stronę razem z całym dobytkiem.  @Vaxus, podziwiam Cię, za Twoją postawę ;).  Chyba wiesz o czym myślę :P

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Infestationmmo.pl , to była strona :D  Szkoda, że właściciel nie dał informacji o sprzedaży strony na str. głównej. W przypadku innych były takie informacje, szkoda, może by się ktoś skusił i kupił stronę razem z całym dobytkiem.  @Vaxus, podziwiam Cię, za Twoją postawę ;).  Chyba wiesz o czym myślę :P

Ehhhh... głupi jestem i tyle, chyba wiesz o czym piszę :D

A co do stronki.  Niestety nie posiadam 325 PLN na zbyciu, by "reaktywować" stronkę. Dałbym może z 50 PLN, a i tak wydaje się to być szaleństwem. Chyba, że ktoś podpiąłby jakiś emulator, ale to zupełnie inna bajka ;)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...