Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radar

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje programu do cs go który pokaże mi na radarze lokalizacje wrogów.

Chciałbym jakiegoś niewykrywalnego za którego nie dostane bana (będę to robił ostrożnie :) ). Mam dobre konto i nie chce go stracić, a szukam takiego czegoś dlatego że wnerwia mnie granie z ludźmi którzy chamsko skanują i wyczekują na innych. Przez takich typów ani awans ani żadnej zabawy. Czy mógłby ktoś znaleźć takie coś dla mnie? Nie wykrywalne, pokazuje wrogów na radarze i tylko to.

Z góry dziękuje!

Opublikowano

Witam. Poszukuje programu do cs go który pokaże mi na radarze lokalizacje wrogów.

Chciałbym jakiegoś niewykrywalnego za którego nie dostane bana (będę to robił ostrożnie :) ). Mam dobre konto i nie chce go stracić, a szukam takiego czegoś dlatego że wnerwia mnie granie z ludźmi którzy chamsko skanują i wyczekują na innych. Przez takich typów ani awans ani żadnej zabawy. Czy mógłby ktoś znaleźć takie coś dla mnie? Nie wykrywalne, pokazuje wrogów na radarze i tylko to.

Z góry dziękuje!

Poprostu grasz jak gowno i potrzebujesz gowna.Wiesz ze sa takie akcesoria jak sluchawki albo sluchawki z mikrofonem :D? dzieki nim latwo mozna rozpoznac pozycje przeciwnika :3

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Co z tego, że dojdziesz na WH do Global Elite jak tam będziesz pizdą? Co to jest za sens ludzie. Czy trzeba używać wspomagaczy, aby coś osiągnąć? Bym Cię spotkał na ulice to bym Ci na czole ten radar zrobił

Opublikowano

Co z tego, że dojdziesz na WH do Global Elite jak tam będziesz pizdą? Co to jest za sens ludzie. Czy trzeba używać wspomagaczy, aby coś osiągnąć? Bym Cię spotkał na ulice to bym Ci na czole ten radar zrobił

Tez jestem takiego zdania no ale nic nie poradzisz :) to sa szmaty ktore graly w gownocrafta i ta gre niszcza :/.Ale mysle ze za 2 lata beda banowac na AJPIII <3

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Mam dobre konto i nie chce go stracić

To nie odpalaj Radar Hack'a, ban będzie na 100%, może być jutro, za tydzień, albo za miesiąc ale będzie.

Opublikowano

Tez jestem takiego zdania no ale nic nie poradzisz :) to sa szmaty ktore graly w gownocrafta i ta gre niszcza :/.Ale mysle ze za 2 lata beda banowac na AJPIII <3

Dlaczego piszecie tak na forze o wspomagaczach do gier, bugach itp?

759081466790725720585.png

Opublikowano

). Mam dobre konto i nie chce go stracić, a szukam takiego czegoś dlatego że wnerwia mnie granie z ludźmi którzy chamsko skanują i wyczekują na innych. Przez takich typów ani awans ani żadnej zabawy.

Sam chcesz to pajacu robić,cienkie bolki i leszcze używają takich dopalaczy,zakompleksione ćwoki co choć przez kilka chwil chcą być lepsi od innych...Dostajesz baty boś cienki jak brzeszczot a winą za manto obarczasz innych-bo napewno hckóją-bo ja predator i mnie leją....Kolejny cichociemny bohaterzyna zza kompa,czaszki nie umie używać to programikiem nadrobi chłoptaś,kolejną gierkę rozpierdzielą takie muły bagienne...Przez 7 lat grałem w cf na i cf eu-teraz przez takich szmaciarzy odeszłem bo już nie idzie dalej.......Walą przez ściany z cegły pukawką na żołędzie,biegają jak struś pędziwiatr,multikil po 10 razy pod rząd... a potem lechony marudzą że INNI oszukują i gra zamiera-łachudry.Pokolenie niedojebów rośnie,czas zawijać żagle...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...