Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] FIX - QAbyss - Publiczny system otchłani na Twój serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­AUTOREM PLUGINU JEST DALEJ @AdamGrzegorz - JA GO TYLKO POPRAWIŁEM!

(jego grafiki nie wrzuciłem, bo jest badziewna total)

Witajcie!

Postanowiłem naprawić błąd z rzekomym niepobieraniem 10 diamentów, jeżeli ich liczba była powyżej 10.

Więcej możecie poczytać w jego temacie. ;)

Plugin kompilowany na javę 8, testowany na spigocie 1.8.6 - nie wiem, czy działa na 1.7!

Jeżeli autor pluginu nie życzy sobie udostępniania tej poprawi, mogę ją usunąć — nie ma problemu.

Komendy — uprawnienia:

/abyss — qabyss.command

Download:

mega.nz:

* mega ma obecnie zwiechę, więc nie mogę wrzucić... leci na mediafire'a *

mediafire.com:

http://www.mediafire.com/download/1zz6u31oic1d1xv/qAbyss.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e6163d4e2ac812b2540cd0066b0cb76991efe403a0115d26bbcd86a5cbfaf58d/analysis/

Screenshoty:

UoGnhg9.png

rVIAJid.png

V76YAFG.png

Kj2ZbxV.png

Dziękuję TheMolce i @filippop1 za naukę javy, dzięki czemu mogłem poprawić plugin.

sygnatura.png

Opublikowano

O wielkie dzięki. Za zrobienie tego. Autor miał to naprawić bo to jednak poważny błąd prze który można oszukiwać :P

Zaraz pobieram i wgrywam :)

Jeszcze raz dzięki.

Ps. Co raz więcej widzę że ludzie poprawiają jakiś plugin bo autor nie poprawił a jest tak z*******y :D

@Edit nie wiem co jest ale nie mogę pobrac

@Edit2 Możesz wrzucić na inny host ?

531001454960877632167.png

Opublikowano

Wreszcie ktoś to poprawił bo miałem się sam za to brać ale pomyślałem że ja bym to zepsuł ;P HardStyl3r dzięks :)­

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

­Spoko, ale po co to komu? @AdamGrzegorz na pewno by wszedł do swojego projektu, poprawiłby błędy i gotowe.

Wystarczy tylko poprosić. :8

Opublikowano

@MarekPL1 Taaa tak samo jak 3/4 projektów z MPC jest update przez 1 miesiąc a później autor ma wszytko w ....

@AntyWarn Gz nawet dam ci donejta :za tą poprawkę :P

Opublikowano

Kurcze, a już robiłem qAbyss 2 bo widziałem multum postów "pls updatuj".

Pomijając fakt że wkurwiałem się bo mi coś nie szło, bo robiłem pierwszy raz w życiu stronicowanie list. Poza tym wkurwiałem się również na pierdolone bugi minecraftowego GUI i można było wszystko wyrzucać w pizdu xD

ale na pewno w przyszłości ogarnę, i wypuszczę qAbyss 2 ;)  dla niedowiarków: http://scr.hu/7asv/yf5xz , http://scr.hu/7asv/1nv2i, wszystko poza tym co wypisałem wyżej działa bez problemu, tworzenie obiektów i ustawianie ich, zamykanie otchłani i otwieranie, ale niestety nie rozumiem dlaczego GUI w minecraft jest tak zjebane. :C

Stronicowanie listy chciałem zrobić w najprostszy na świecie sposób - przy ustawianiu itemu do globalnego GUI, jest ono zarazem usuwane, dzięki czemu potem sprawdza ile tych rzeczy zostało, i wypełnia drugie inventory, a jeżeli jeszcze coś zostanie, to trzecie, itp. itd. na razie nie miałem okazji tego przetestować ale czuje że to będzie niewypał xD

Wracając, dzięki za udostępnienie czegoś takiego, napewno bardzo mi to ulżyło. Mało tu zrobiłeś, ale rzeczywiście użycie getView jest lepszym pomysłem, poza tym myślałem że naprawisz też z przepełnieniem :c

Czyli jednak będę musiał wydawać qAbyss 2 ;d

ps: nie robiłem updatu bo straciłem src wszystkich pluginów jakie pisałem dotychczas i dopiero dziś je odzyskałem :D­

//edit

@MarekPL1 Taaa tak samo jak 3/4 projektów z MPC jest update przez 1 miesiąc a później autor ma wszytko w ....

@AntyWarn Gz nawet dam ci donejta :za tą poprawkę  :P

A mi to nie dasz?  :D Nie mów że mam wszystko w dupie, bo cały czas czytałem temat, ale nie miałem jak tego poprawić bo straciłem src, myślisz że dlaczego zacząłem pisać qAbyss 2? :v

Nie ma to jak dawać donejt za zmianę wyczytywania inventory na getView().getBottom/TopInventory() :D

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Nowicjusz
Opublikowano

­@Anastair

Nabijamy posty, nabijamy i nabijamy, prawda? A włączyłeś go - chociażby na localhoście?

U mnie wszystko działa, więc nie wiem, z czym masz problem. ;)

strony sa ? bo ja ich nie widze 

dodatkowo przy otworzeniu otchlani w********a 20 stron z bledami 

Opublikowano

­@Anastair

Nabijamy posty, nabijamy i nabijamy, prawda? A włączyłeś go - chociażby na localhoście?

U mnie wszystko działa, więc nie wiem, z czym masz problem. ;)

@Uu7Sg1S.pngHardStyl3r

A może troche grzeczniej dla osób z wysokim stażem. (Bo widze, że tylko tym sie sugerujesz)

Nabijamy posty, prawda?

Śmieszą mnie ludzie, którzy nabijaja licznik niczego całymi dniami tym samym przesiadując w internecie.

Nie czuje potrzeby nabijania postów mając konto od od roku i tylko 80 postów, oraz konto mające 5 lat (Skasowane) oraz tylko 500 postów.

Plugin nie jest poprawnie napisany, nie ma stronicowania.

Otchłan sie przepełnia za każdym razem przez co nie można nawet użyć komendy.

Oczekuje przeprosin za takie zachowanie.

Poprawił jedna linijke w pluginie i teraz za nic nie można napisać złej opini, hah.

Zreszta nie tylko ja, ale większość wypowiadajacych sie miała problemy z pluginem.

Opublikowano

­

strony sa ? bo ja ich nie widze 

dodatkowo przy otworzeniu otchlani w********a 20 stron z bledami 

Nie ma stron, gdzie ja to napisałem? @AdamGrzegorz pisze już qAbyss 2, ja tylko poprawiłem, żeby inni mogli z niego korzystać...

@Anastair

Większość miała problemy? Już to widzę. Jestem skłonny stwierdzić, że nawet go nie uruchomiłeś, bo u mnie wszystko działa.

Jeżeli jest gdzieś błąd, napisz, to spróbuję go jakoś rozwiązać. Nie ma co się sadzić...

sygnatura.png

Opublikowano

@Uu7Sg1S.pngHardStyl3r

A może troche grzeczniej dla osób z wysokim stażem. (Bo widze, że tylko tym sie sugerujesz)

Nabijamy posty, prawda?

Śmieszą mnie ludzie, którzy nabijaja licznik niczego całymi dniami tym samym przesiadując w internecie.

Nie czuje potrzeby nabijania postów mając konto od od roku i tylko 80 postów, oraz konto mające 5 lat (Skasowane) oraz tylko 500 postów.

Plugin nie jest poprawnie napisany, nie ma stronicowania.

Otchłan sie przepełnia za każdym razem przez co nie można nawet użyć komendy.

Oczekuje przeprosin za takie zachowanie.

Poprawił jedna linijke w pluginie i teraz za nic nie można napisać złej opini, hah.

Zreszta nie tylko ja, ale większość wypowiadajacych sie miała problemy z pluginem.

Lol, anastair xD

Ten plugin to gówno :D Co nie zmienia faktu, że działa, a osoby które nie potrafią go zainstalować, mają problemy.

Poza tym stałem się takim pasożytem jak wiele innych osób które kiedyś robiły coś dla ludzi - stałem się hajsowyjadaczem i bardziej skupiam się na płatnych projektach, więc c**j wie kiedy to qAbyss będzie :v ale pewnie będzie.

­

Opublikowano

Lol, anastair xD

Ten plugin to gówno :D Co nie zmienia faktu, że działa, a osoby które nie potrafią go zainstalować, mają problemy.

Poza tym stałem się takim pasożytem jak wiele innych osób które kiedyś robiły coś dla ludzi - stałem się hajsowyjadaczem i bardziej skupiam się na płatnych projektach, więc c**j wie kiedy to qAbyss będzie :v ale pewnie będzie.

­

@AdamGrzegorz

Czekamy ;p

Zapewne się nie doczekamy hehe, szybciej wyjdzie 1.9 i 2.0

minecraft.jpg
Opublikowano

­

Nie ma stron, gdzie ja to napisałem? @AdamGrzegorz pisze już qAbyss 2, ja tylko poprawiłem, żeby inni mogli z niego korzystać...

@Anastair

Większość miała problemy? Już to widzę. Jestem skłonny stwierdzić, że nawet go nie uruchomiłeś, bo u mnie wszystko działa.

Jeżeli jest gdzieś błąd, napisz, to spróbuję go jakoś rozwiązać. Nie ma co się sadzić...

Więc wnioskujesz zle.

Ja dalej nie otrzymałem przeprosin.

Plugin był na serwerze, ale na szczęscie już go nie ma.

Otchłań przepełniała sie za każdym razem i nie można było użyć komendy /otchłan.

Opublikowano

Więc wnioskujesz zle.

Ja dalej nie otrzymałem przeprosin.

Plugin był na serwerze, ale na szczęscie już go nie ma.

Otchłań przepełniała sie za każdym razem i nie można było użyć komendy /otchłan.

Kolejny pan i władca k***a mać.

Jesteś w internecie, nikt cie tu nie bedzie przepraszał. Lol.

@antyperm

@Anastair bo to nie jest plugin dla duzych serwerow

­

Opublikowano

­AUTOREM PLUGINU JEST DALEJ @AdamGrzegorz - JA GO TYLKO POPRAWIŁEM!

(jego grafiki nie wrzuciłem, bo jest badziewna total)

Witajcie!

Postanowiłem naprawić błąd z rzekomym niepobieraniem 10 diamentów, jeżeli ich liczba była powyżej 10.

Więcej możecie poczytać w jego temacie. ;)

Plugin kompilowany na javę 8, testowany na spigocie 1.8.6 - nie wiem, czy działa na 1.7!

Jeżeli autor pluginu nie życzy sobie udostępniania tej poprawi, mogę ją usunąć — nie ma problemu.

Komendy — uprawnienia:

/abyss — qabyss.command

Download:

mega.nz:

* mega ma obecnie zwiechę, więc nie mogę wrzucić... leci na mediafire'a *

mediafire.com:

http://www.mediafire.com/download/1zz6u31oic1d1xv/qAbyss.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e6163d4e2ac812b2540cd0066b0cb76991efe403a0115d26bbcd86a5cbfaf58d/analysis/

Screenshoty:

UoGnhg9.png

rVIAJid.png

V76YAFG.png

Kj2ZbxV.png

Dziękuję TheMolce i @filippop1 za naukę javy, dzięki czemu mogłem poprawić plugin.

Witam mam do ciebie pytanie czy mógł byś prerobić mi ten Plugin tak aby po wpisaniu tej komendy i zabraniu tych 10 diamentów było tak aby, po zabraniu jednego itemy z odchłani nie zamykala siętylko można było brać te itemy tak długo aż sie nie skończą 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na pewno mi sie przyda na serwer poniewaz gracze prosili abym cos takiego wgral :) Z*******e :)

Na pewno mi sie przyda na serwer poniewaz gracze prosili abym cos takiego wgral :) Z*******e :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...