Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki Vesteris

gogel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co kryje się pod nazwą "Dopalacze"? 

EDIT: 

Po odpaleniu dopalaczy używa nam zielonej i fioletowej potki, dłoni kryta i przeszycia itp.

Po odpaleniu 1 opcji, klika "prawym" na 1 miejsce w EQ

Wszystko działa ! :_)

EDIT2:
Jedyny minus, że nie mogę zamknąć okienka :p 

Opublikowano

Tak jak mówiłem to jest hack Exile pod serwer Terios ja go tylko edytowałem aby działał na Terios opcje przydatne to Auto pickup Auto Pelerynka Auto Potowanie Auto Atak

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

bezpieczne to?

Tak to jest akurat bezpieczne ale uważaj jak używasz Warrior Hacka i tym podobnych 

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Szkoda, że mobberhack używa pelerynek.

Niestety używa, mało tego jeżeli mamy kilka stacków w EQ to klika je wszystkie :/

Opublikowano

EDIT: 

Po odpaleniu dopalaczy używa nam zielonej i fioletowej potki, dłoni kryta i przeszycia itp.

Po odpaleniu 1 opcji, klika "prawym" na 1 miejsce w EQ

Wszystko działa ! :_)

EDIT2:

Jedyny minus, że nie mogę zamknąć okienka :P

Po wybraniu opcji dopalacze, Twoja postać nawciąga się pentedronu i wyląduje w szpitalu iksde

Zobacze jak to wygląda i postaram się ograniczyć na serwerze, dzieki.

Opublikowano

Po wybraniu opcji dopalacze, Twoja postać nawciąga się pentedronu i wyląduje w szpitalu iksde

Tego nie ograniczysz, bardziej WH, chociaż też wątpie. 

Opublikowano

no tak , juz 3mmc wyszlo z uzycia i gimbaza niema skad ogarniac :C , teraz cpają cocolino z pentadronem a 2cmc nie wiadomo czy wejdzie w obieg , ale dobra wiadomosc ze fun coca wraca w produkcje :D

Serwer polecam , gdzie zarobic do 30 levela na fms 9 , i czy  dropienie medali jest oplacalny?

a hacki dzialaja zajebiscie na + a minus jest taki ze nie ma speed hacka :s

Opublikowano

no tak , juz 3mmc wyszlo z uzycia i gimbaza niema skad ogarniac :C , teraz cpają cocolino z pentadronem a 2cmc nie wiadomo czy wejdzie w obieg , ale dobra wiadomosc ze fun coca wraca w produkcje :D

Serwer polecam , gdzie zarobic do 30 levela na fms 9 , i czy  dropienie medali jest oplacalny?

a hacki dzialaja zajebiscie na + a minus jest taki ze nie ma speed hacka :s

Pente też już nielegal, ale nic już nie "badam" od momentu jak w szpitalu wylądowałem. xP a-pvp fajne, 3cmc też w sumie polecam.

Opublikowano

mam rozumiec ze to taki niedojebany expbot ? :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Z WH możesz popytać graczy, bany lecą szybko #bengerlogi

Ale mówię o zablokowaniu, myślałem, że chcesz ograniczyć multi hacka, :blokując: go.

Opublikowano

Pente też już nielegal, ale nic już nie "badam" od momentu jak w szpitalu wylądowałem. xP a-pvp fajne, 3cmc też w sumie polecam.

ja to pare dni temu walilem 4cmc ale jazdy byly jak po a-pvp tylko 2x mocniej po przedawkowaniu porownac bylo by mozna do urwanego filmu po alko

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

auto pickup na wybrane itemy czy na wszystkie? bo jak na wszystkie to niepotrzebne troche bo i tak sie eq zapcha kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...