Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, moja dziewczyna ma za ponad tydzień urodziny, lecz zawsze jak pytam co chce to mówi, że nic, (ona ma prawie wszystko co chce), myślałem nad czymś takim naprawdę od serca, coś w stylu słoika z wróżbami na każdy tydzień do następnych urodzin, wróżbami związanymi z nami, coś takiego będzie dobre? + coś jeszcze do tego + blok czekoladowy który uwielbia jako tort bo nie lubi ciast + kwiaty + jej ulubione czekolady + jej ulubiony soczek + rano przez jej bramę wywiesić wielki napis "KOCHAM CIĘ" zadzwonić rano i poprosić żeby wyjrzała przez okno :D, żeby ten dzień był idealny, macie może jakiś lepszy pomysł? Czekam na propozycje.
Odpadają
• Perfumy nie, ma swoje używa ich bez przerwy od ponad 3 lat i ciągle kupuje te same i nigdy ich nie zmieni na żadne inne, a ja właśnie kocham ten zapach.
• Bransoletka/naszyjnik, nie lubi tego nosić, nie wygodnie jej w tym,
• Pierścionek z grawerem, trochę tandeta.
• Coś do mieszkania
• Kolaż z naszymi zdjęciami, tandeta jak cholera.

Opublikowano

Czy to ważne, jakieś urodziny dziewczyny? Powiedz, że zapomniałeś albo miałeś ważniejsze sprawy na głowie.

Opublikowano

Czy to ważne, jakieś urodziny dziewczyny? Powiedz, że zapomniałeś albo miałeś ważniejsze sprawy na głowie.

Człowiek janusz

@op Jeśli ma wszystko czego jej trzeba to zapewnij jej niezapomniane przeżycia - załatw jakąś miejscówkę na wieczór przy gwiazdach, sam przygotuj w miare wykwintne gastro i w zależności albo stolik i świece (składany drewniany, ale bez własnego samochodu to lipa) a jak nie to piknik. Wystarczy ogarnąć pogodę i jakąś ciekawszą miejscówe niż ławki przy których piją janusze. Wzgórze lub gdzieś nad jeziorem. W przypadku deszczu możesz zorganizować romantyczną kolacje (też własnoręcznie robione żarcie) i później, no choćby kino.

Ewentualnie jeszcze wycieczka niespodzianka.

W sumie bardziej januszowych pomysłów nie mam, ale raczej to by się jej spodobało.

Opublikowano

Człowiek janusz

@op Jeśli ma wszystko czego jej trzeba to zapewnij jej niezapomniane przeżycia - załatw jakąś miejscówkę na wieczór przy gwiazdach, sam przygotuj w miare wykwintne gastro i w zależności albo stolik i świece (składany drewniany, ale bez własnego samochodu to lipa) a jak nie to piknik. Wystarczy ogarnąć pogodę i jakąś ciekawszą miejscówe niż ławki przy których piją janusze. Wzgórze lub gdzieś nad jeziorem. W przypadku deszczu możesz zorganizować romantyczną kolacje (też własnoręcznie robione żarcie) i później, no choćby kino.

Ewentualnie jeszcze wycieczka niespodzianka.

W sumie bardziej januszowych pomysłów nie mam, ale raczej to by się jej spodobało.

W sumie meeeeega dobry pomysł :) poczekam na inne propozycje, samochód no trochę, że tak powiem wpadł mi do rowu :c i u mnie w okolicy nie ma takich miejsc, same niziny a jedyna woda w okolicy 50km, to jakaś smródka ze zwłokami krów pływających w niej ;_; Może ogarnę jakieś miejsce.

Wycieczkę jej już robię którą zapowiedziałem, jedziemy do zoo, a pewnie potem do kina, nie byliśmy w zoo kilka lat obydwoje, tylko to jakoś później po urodzinach.

Opublikowano

Skoro to odpada, co wymieniłeś. 
Najlepszym prezentem będzie twoja obecność obok niej, oraz to że pamiętałeś. Ale zrób jej super prezent jakim będzie romantyczna kolacja (XXI wiek, zachowujcie się..), oraz jakieś Spa :) dla was obojga. Według mnie to będzie najlepszy prezent.

Edit@ Albo jak kolega wyżej napisał, zorgazniuj jakąś właśnie romatyczną kolację przy gwiazdach :) - Nawet tak gdzie fajnie widać całe miasto oświetlone :)

Opublikowano

Skoro to odpada, co wymieniłeś. 

Najlepszym prezentem będzie twoja obecność obok niej, oraz to że pamiętałeś. Ale zrób jej super prezent jakim będzie romantyczna kolacja (XXI wiek, zachowujcie się..), oraz jakieś Spa :) dla was obojga. Według mnie to będzie najlepszy prezent.

Edit@ Albo jak kolega wyżej napisał, zorgazniuj jakąś właśnie romatyczną kolację przy gwiazdach :) - Nawet tak gdzie fajnie widać całe miasto oświetlone :)

W sumie jestem przy niej cały czas praktycznie u niej mieszkam, datę pamiętam każdą, nawet dokładnie wiem kiedy zaczyna się jej okres żeby zawsze wtedy przy niej być i jakoś poskromić "bestię" :D więc tym, że będę o tym pamiętać jakoś jej nie zaskoczę, xD Kolacja to dobry pomysł ale chciałbym żeby to było jeszcze coś wyjątkowego coś i związanego z nami, żeby jej się to zawsze świetnie kojarzyło ze mną :) Dlatego myślałem o tych karteczkach, lub czymś innym.

○○○○PYTANIE DO KOBIET Z FORUM○○○○

Jakby chłopak po dłuższym czasie związku odwzorował dla was wasze pierwsze spotkanie, które było naprawdę magiczne i super, to byłby dobry prezent? + to co wszystko napisałem w pierwszym poście + sekretnik ze zdjęciem?

Opublikowano

Możesz jeszcze zabrać ją w jedno miejsce - tam gdzie ją poznałeś, albo spytałeś się jej czy zostaniecie parą:), i tak ją pocałować. :P

Mi to by wystarczyło co napisałam ;p

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu zamówił koszulkę na cupsell/allegro  z nadrukiem serca w którym jest wasze zdjęcie :P 

Moim zdaniem dobry ten pomysł z ,,romantyczną kolacją" tylko po tym jak ją zabierzesz do kina. 

Kurczę, aż Ci zazdroszczę  <_<

Opublikowano

To co wymyśliłeś jest naprawdę genialne, więc powinna zapamiętać to na długo. 

Do tego możesz skołować jeszcze dwa rowery i wybrać się z nią na przejażdżkę, ale jeden warunek - nie wiesz gdzie jechać. Zatrzymacie się tam, gdzie będzie Wam odpowiadać, a pięknych miejsc wszędzie jest dużo. 

Tam możecie się rozłożyć, odpocząć, coś zjeść etc., wedle fantazji. Zapewni to Wam obu jakieś nowe przeżycie. 

~ ~

Opublikowano

po co tak kombinować..weź ją wieczorem w piękne miejsce i powiedz jakieś słodkie słówka, po których zrozumie że jesteś dla niej najważniejszą osobą.A poza tym to szczęścia (y)

Opublikowano

Ważne, że pamietales.

Spedzcie ten dzień razem, zapros ją do kina, restauracji bądź na zakupy

Opublikowano

Kup jej ładną bieliznę dobrej firmy (intimissimi, calzedonia, triumph albo designerska w TK Maxx), zapakuj razem z ulubionym alkoholem (wino, likier).

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...