Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry fabularnej na słaby PC

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje gry fabularnej na BARDZO słaby PC, taką którą znacie i bardzo wam się podobała, zeby wciągała na długie godziny. Najlepiej zeby było na steam :)

Sprzęt:

Karta ma 256 MB. Sharder Model 2.0

Te gry już ukończyłem: (jeżeli oczywiście zadziałały :D)

I dodatkowo ukończyłem WSZYSTKIE cody oraz Medal of Honor :)

Opublikowano

This War of Mine

Sprawdzę.

Pierwszy Wiedźmin powinien pójść.

Na ss (3) jest tam Widźmin 1 i go przeszedłem :) Na każdy możliwy sposób a po stronie zakonu 4 razy, ostatnio grałem z modami.

Prosiłbym o podawanie dobrych propozycji, które zadziałają, ponieważ gra Darksiders została mi polecona też na MPC, straciłem 5 godzin (serwery steam :) ) oraz 20 zł :) i nie zadziałała...

PS. Po sprawdzeniu This War of Mine, wątpie, że mi zadziała :(

Opublikowano

Mafia I, a nie wiem jak z II - chociaż na słabych wymaganiach powinno pójść - tak samo jak Assassin Creed's I/II.

Left 4 Dead 2 :) - To wgl grafika jak z komiksu, więc raczej pójdzie.

Opublikowano

Mafia I, a nie wiem jak z II - chociaż na słabych wymaganiach powinno pójść - tak samo jak Assassin Creed's I/II.

Left 4 Dead 2 :) - To wgl grafika jak z komiksu, więc raczej pójdzie.

To w życiu nie pójdzie na tym komputerze.

Polecam KOTORy.

Opublikowano

@Argin™ Nie pójdzie, jak pamiętam to za słaby procesor oraz karta graficzna potrzebuje więcej MB :/

@adiserek321 Sprawdzałeś może wymagania gry ? Jeżeli nie to zobacz a potem, zobacz na ss z moim sprzętem.

@Ariella Wiesz jaki procesor potrzebuje AC ? A do L4D2 za słaba lkarta graficzna. Mafie sprawdze

@radekrad Mam to z Cd-Action, niestety, ale nie podobają mi się gry typu Star Wars

@tls01 StarCraft zakończony, Diablo 2 także :) Z Gta 2 bawiłem się na multi z kuzynem, ale to stare dzieje.

Topic

Nie musi być gra na której będę miał płynne Fps, np w wiedźmina jak ostatnio grałem z modem "Powrót białego wilka"+Mod na pochwy+FCR i miałem tekstury na najwyszych i zasięg wzroku postaci na max, więc czasami potrafiło spaść do 8 fps, ale ja jestej już bardzo przyzwyczajony do lagów, że to mi nic nie robi :D

PS dodałem, że karta ma Sharder Model 2.0

Opublikowano

@radekrad przeszedłem wszystkie :P Prócz 2 (nie podoba mi się) i 3 (nie zadziała)

Może też być właśnie gra wojenna oraz strategiczna.

Gra The Elder Scrolls IV: Oblivion Jest warta uwagi ?

Opublikowano

The Elder Scrolls III: Morrowind

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Dragon Age

Gothic 2 - z modami, które dodają nową fabułę

Opublikowano

Oblivion jest całkiem ciekawy, fabuła zaczyna się tak jak w każdym TES, ale ma w sobie to coś Lvl Scalling jest zależny od lv czyli nie spotkamy np silniejszych przeciwników, niż nasz lv. Istnieje tam chyba też naprawianie ekwipunku, który się niszczy, dużo modów do gry wydłużających rozgrywkę, ogółem polecam, ale wersje GOTY z DLC. Jeśli nie grałeś w poprzednie części to niektóre postacie czy wydarzenia mogą ci być nie znane, ale warto zagrać i się przekonać.

Opublikowano

@ZeciarzEmil1 Jakby Mass Effect zadziałał mi to bym w niego już dawno grał. Jest on na 2 ss. Fallout 3 nie zadziała. Far Cry grałem.

Jakbym kupował wszystkie gry które wymieniliście, to bym zbankrutował i jeszcze bym sobie nie zagrał...

Niektórzy dają gry z minimalnymi wymaganiami który potrzebuje Dwurdzeniowy procesor... NO PLS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...