Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta, gdzie najlepiej?

AveJerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AvE,
Tak jak w temacie.
Gdzie najbardziej polecacie kupować ACC albo ujmijmy to tak...gdzie najbezpieczniej kupić ACC tak żeby nie zostać "wydymanym" (Zawsze istnieje jakiś % ale minimalizujmy)
Najbardziej chodzi mi o ACC z all champami i sporą ilością runek...
Nie narzekałbym na konto ze "stażem" z Sezonu 1/2 a div nie ma znaczenia.
Mam nadzieję, że pomożecie jakoś ;p
Pozdrawiam 

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Hm najbezpieczniej to chyba kupić od swojego dobrego znajomego. Masz pewność, że Cie nie oszuka, a jakby były jakies problemy np. zmienione hasło czy coś to wiesz do kogo iść.

Opublikowano

Hm najbezpieczniej to chyba kupić od swojego dobrego znajomego. Masz pewność, że Cie nie oszuka, a jakby były jakies problemy np. zmienione hasło czy coś to wiesz do kogo iść.

Gdyby mieli jeszcze jakieś ciekawe ACC to nie widziałbym problemu ale cóż...

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Ja kupiłem za 30zł brąz 5 na jakieś grupie na fb.

99% "sprzedawców" w różnych grupach to oszuści, o czym sam się przekonalem. Dajesz kasę, ale konta nie zobaczysz. Jeśli zależy Ci w 100% na bepiecznym zakupie, odradzam kupowanie od randomów z FB.
Opublikowano

Początkowo też spodziewałem się, że zostane oszukany, ziomek ma 14 lat i nie grał na tym koncie. Zaprosiłem go do znajomych i zastraszyłem, że jak będzie tylko próbował odzyskać to mam jego adres z przelewu :D. Jesteśmy teraz psiapsami 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...