Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morele.net zrealizowane zamówienie

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W piątek kupiłem zestawik i wysłałem już przelew.

Dzisiaj dopiero zaksięgowali wpłatę.
Teraz pytanie - czy wysłali przesyłkę już dzisiaj, czy wyślą jutro? Nie wiem, ponieważ pisze że status zamówienia: W REALIZACJI (2/4), natomiast data realizacji zamówienia to dzień dzisiejszy godzina 16:00 (a obecnie jest 17:35).
chi4k1.jpg

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Najbardziej prawdopodobne, że wyślą jutro. - Podane godziny. Mniej prawdopodobne, że kurier odbierze dzisiaj paczkę i przekaże do punktu, gdzie i tak proces dostarczenia rozpocząłby się jutro.

Opublikowano

Najbardziej prawdopodobne, że wyślą jutro. - Podane godziny. Mniej prawdopodobne, że kurier odbierze dzisiaj paczkę i przekaże do punktu, gdzie i tak proces dostarczenia rozpocząłby się jutro.

Czyli nawet nie mam co liczyć, że przesyłka już jutro będzie, skoro wyślą dopiero jutro? :(

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Dowiesz się jak dojdzie ,   mogą wysłać do 3 dni roboczych od czasu otrzymania wpłaty czasem więcej

Chcesz wiedzieć pytaj się u sprzedającego ale skoro dopiero zaksięgowane nie licz wcześniej niż na środę-czwartek

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dowiesz się jak dojdzie ,   mogą wysłać do 3 dni roboczych od czasu otrzymania wpłaty czasem więcej

Chcesz wiedzieć pytaj się u sprzedającego ale skoro dopiero zaksięgowane nie licz wcześniej niż na środę-czwartek

Dzisiaj rozmawiałem z obsługą klienta i z tego co się dowiedziałem, to jeżeli zaksięgują wpłatę do 15, to o 16 tego samego dnia wyślą, jeżeli wszystkie komponenty są w statusie GOTOWE.

Ale dzięki za rady. :) Zadzwonię do nich jutro znowu i zapytam.

76561198009257917.png

Opublikowano

Nic dzwonienie nie przyspieszy, z praktyki w podobnych firmach wiem że czasem nawet się takiego klienta opóźnia :)

Kupiłeś zestaw , który dopiero będzie zaczęty i składany jak zaksięgowano wpłatę a to trwa z 2-3 h. Firma pewnie do 18 pracuje to jutro złożą i może wyślą. 

Z zamówień co widziałem na morelach mijało 1-2 dni nim towar wyszedł w ogóle z firmy i to był szybki termin realizacji.

Opublikowano

Nic dzwonienie nie przyspieszy, z praktyki w podobnych firmach wiem że czasem nawet się takiego klienta opóźnia :)

Kupiłeś zestaw , który dopiero będzie zaczęty i składany jak zaksięgowano wpłatę a to trwa z 2-3 h. Firma pewnie do 18 pracuje to jutro złożą i może wyślą. 

Nie chodzi o przyspieszenie, a o znajomość daty kiedy kurier będzie, bo muszę wtedy być w domu. :)

76561198009257917.png

Opublikowano

Będzie pisało  przecież kiedy wyślą i będzie list przewozowy to sobie sprawdzisz,  kurier zresztą dzwoni  dzwoni prze dostawą. 

Opublikowano

Będzie pisało  przecież kiedy wyślą i będzie list przewozowy to sobie sprawdzisz,  kurier zresztą dzwoni  dzwoni prze dostawą. 

Okej.

Tylko nie rozumiem tego, że pisze, że dzisiaj o 16:00 było zamówienie zrealizowane.

A piszą, że "ZREALIZOWANE (4/4) – zamówienie zostało odebrane lub wysłane." Dlatego myślałem, że już dzisiaj o 16:00 wysłali.

76561198009257917.png

Opublikowano

Okej.

Tylko nie rozumiem tego, że pisze, że dzisiaj o 16:00 było zamówienie zrealizowane.

A piszą, że "ZREALIZOWANE (4/4) – zamówienie zostało odebrane lub wysłane." Dlatego myślałem, że już dzisiaj o 16:00 wysłali.

No to załapałeś się na tę możliwość, że kurier przekaże dzisiaj paczkę do punktu. Jutro powinieneś mieć towar.

Opublikowano

O! Przed chwilą dostałem maila, że wysłano! :)

76561198009257917.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...