Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Falstad - Ubij każdego z młota!

ernesternest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładne, chociaż ten build mi trochę nie pasuje. 

Odnośnie ogółu - czcionka mało czytelna na tym tle, jakby dało się to poprawić to pewnie poradnik byłby o wiele przyjemniejszy do czytania. :D 

Ale plus, bo ciekawe. 

Opublikowano

Bardzo ładne, chociaż ten build mi trochę nie pasuje. 

Odnośnie ogółu - czcionka mało czytelna na tym tle, jakby dało się to poprawić to pewnie poradnik byłby o wiele przyjemniejszy do czytania. :D

Ale plus, bo ciekawe. 

Zazwyczaj gram tymi buildami, ale czasem modyfikuję, co napisałem w dziale "Który build wybrać".

Opublikowano

Oh już wiem co mi nie pasowało.

W pierwszym buildzie na 13 lvlu nie jestem pewna czy to ten talent co daje shielda. Jeśli to ten to jest build bardzo dobry.

W drugim buildzie pod AA, który swoją drogą jest niegrywalny i bardzo słaby nigdy nie bierze się vampirica. Nie pamiętam dokładnie jaki tam inny talent, ale na pewno nie vampiric. :D

i to tyle. 

Opublikowano

Oh już wiem co mi nie pasowało.

W pierwszym buildzie na 13 lvlu nie jestem pewna czy to ten talent co daje shielda. Jeśli to ten to jest build bardzo dobry.

W drugim buildzie pod AA, który swoją drogą jest niegrywalny i bardzo słaby nigdy nie bierze się vampirica. Nie pamiętam dokładnie jaki tam inny talent, ale na pewno nie vampiric. :D

i to tyle. 

na 13 jest to, że z każdym uderzeniem bije więcej z "W". ogólnie w buildach pod maga zawsze to jest i tak samo ja z tego korzystam. Dobiłem nim 7 ligę :D. Co do wampiryzmu, to gdy grałem na początku pod AA to zawsze go brałem.

Opublikowano

Na 13 mimo wszystko powinien być shield, bo daje Ci trochę sustainu, którego nie posiadasz. Ogółem talent bardzo fajny, bo z*******y sustain, a no i 1v1 jest kozak z tym talentem.

Na 7 lvlu zamiast Battlemomentum bierzemy Secret Weapon. 80% do AA daje o wiele więcej. 

Ogółem AA build strasznie słaby, nie polecam. Info potwierdzone przez #leonooba. 

Opublikowano

Chyba wrzucę nowy z czytelniejszą czcionką :s

przydałoby się, bo poradnik bardzo dobry. 

przy buildach dodaj te moje sugestie jeżeli możesz i je popierasz, bo również są przydatne. oczywiste, że każdy gra jak chce, ale no wiesz.

ps. poczekaj z wrzuceniem tego od nowa, bo w środę jest patch i Falstad może dostać jakieś zmiany (nie czytałam całych patchnotes) więc mogą się talenty zmienić czy coś, a nie opłaca się tyle męczyć. :D 

Opublikowano

przydałoby się, bo poradnik bardzo dobry. 

przy buildach dodaj te moje sugestie jeżeli możesz i je popierasz, bo również są przydatne. oczywiste, że każdy gra jak chce, ale no wiesz.

ps. poczekaj z wrzuceniem tego od nowa, bo w środę jest patch i Falstad może dostać jakieś zmiany (nie czytałam całych patchnotes) więc mogą się talenty zmienić czy coś, a nie opłaca się tyle męczyć. :D

Dzięki za info. Poczekam.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...