Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do skilla Help

mareczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanie gramarrow-10x10.png palkiem i od wczoraj zaczalem skilowac mam 53/41/5 19lvl i mam pytanie na czym skillowac obecnie lece na minotaurach ale przez ten dist szybko padaja a jednak shillding slaby aby pojsc na slime obecnie gramarrow-10x10.png na facc jednak od sierpnia mam zamiar zakupic pacca i chcialbym jakies skillearrow-10x10.png do tego czasu wyrobic.

eq mam w miare przystepne 

paladni armor (przy skillowaniu zdejmuje)

vampire shield

warior helmet

zaoan legs

boh'y

platinum amulet

small stone jeszcze okolo 300 

obecnie 8,5k (jesli pieniadze potrzebne moge do miasta mino poleciec i zrobic lotbaga na okolo 20k)

A zapomnialem wspomniec swiat jest no-pvp

Gdzie moglbym w miare efektywnie skillowac z tym shieldem i distem aby stracic jak najmniej hp i i moby troche staly i mial miejsce do lowienia (najlepiej ale nie koniecznie) :)

Jesli zly dzial to prosze o przeniesienie i przepraszam nie wiedzialem gdzie dac (bez spamu ze nie tutaj STOP NABIJANIU POSTOW)

Opublikowano

wydaje mi sie że nie musisz zdejmować pall arma bo to nic nie zmieni i nie bedziesz wolniej przez to skillowac a dostajesz duzy dmg tylko przez to ze nie nosisz armoru.

poniżej zrobilem dla ciebie droge jak masz isc na slimy pewnie znasz to miejsce ale to jest najlepsze miejsce do trainu sa tam 2 slimy 3 pokoje z dziurawymi scianami wiec slima mozesz lurnąć do domku a sam miec na klacie jakies gówienka typu spidery zwykle nie poisony albo rotwormy. bardzo fajne miejsce nad toba jest sklep z jedzeniem wiec jedyne o co musisz sie martwic to stony albo speary bo jak zabijesz tam z 3 moby poleci ci tyle siana ze cos sobie kupisz w sklepie. bedzie ci potrzebna maczeta co cięcia czciny i do tego miejsca sa ogolnie 2 drogi podalem ci jedna z nich wedlug mnie najwygodniejsza bo druga prowadzi przez trolle pod ab moze nie potrzeba tam maczety ale wypada czasami wyjsc i cos sobie kupic a moja trasa jest chyba najwygodniejsza do tego typu spraw.

Mozesz rownież trenować na slimach w carlin ale tam czesto ludzie przychodza i na dłuższa mete jest to irytujące gdy ktos ci zabija slima

Opublikowano

Siemanko mam pytanie gramarrow-10x10.png palkiem i od wczoraj zaczalem skilowac mam 53/41/5 19lvl i mam pytanie na czym skillowac obecnie lece na minotaurach ale przez ten dist szybko padaja a jednak shillding slaby aby pojsc na slime obecnie gramarrow-10x10.png na facc jednak od sierpnia mam zamiar zakupic pacca i chcialbym jakies skillearrow-10x10.png do tego czasu wyrobic.

eq mam w miare przystepne 

paladni armor (przy skillowaniu zdejmuje)

vampire shield

warior helmet

zaoan legs

boh'y

platinum amulet

small stone jeszcze okolo 300 

obecnie 8,5k (jesli pieniadze potrzebne moge do miasta mino poleciec i zrobic lotbaga na okolo 20k)

A zapomnialem wspomniec swiat jest no-pvp

Gdzie moglbym w miare efektywnie skillowac z tym shieldem i distem aby stracic jak najmniej hp i i moby troche staly i mial miejsce do lowienia (najlepiej ale nie koniecznie) :)

Jesli zly dzial to prosze o przeniesienie i przepraszam nie wiedzialem gdzie dac (bez spamu ze nie tutaj STOP NABIJANIU POSTOW)

http://www.mpcforum.pl/topic/505298-gdzie-expić-bocić-lub-skillować/

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...