Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pall 42lvl z czego bić

anzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

nie wiem z czego mam bić na 42 lvl mam skile 73/59 mam tez pacca wiec skille jakos mi tam rosna. wracajac do tematu moge uzywac enchantow ale sa wedlug mnie za drogie zeby kupować a tworzyć bede mogl dopiero od 45, czy moze lepiej bic z kuszy bądź łuku i jakimis strzałami i beltami strzelać. obecnie bije z royalek i zastanawiam sie czy nie lepiej zainwestowac w cos z wiekszym zasięgiem aby zmniejszyć waste na mutantach w yala

Opublikowano

Ja bym polecał elvish bow, onyx arrow i na dragony iść albo na arene yala własnie, dobry profit można zrobić

graphic.png

Opublikowano

jest tylko jedno małe "ale" profit bedzie wciagał onyxy i to bardzo oporowo. na rs wbijam w najgorszym wypadku 4k w najlepszym 6k golda tylko ze sztuka kosztuje 15gp i starcza mi na jakies 10 min bicia. Mutanty i slimy zabijam na 2 do 4 strzalow z rsow oznacza to ze profit wynosił by w najlepszym wypadku z 3k po za tym onyxow nie zrobie czarem a jeden kosztuje z 7gp musial bym naprawde ostro sypać z tego elvish bowa. Nie mowie tez ze nie wypróbuje onyxow z elvishbowem bo innych lukow sie nie oplaca chyba kupowac jak juz to bym zrobil The Thieves Guild Quest i kusze sobie wzioł i z votexow bil.

Opublikowano

Na low lvl paladyn nie raz ma waste a nie raz profit, zależy od szczęścia i miejsca gdzie expisz. Dopiero na większym lvl'u wyciągasz profity, więc teraz się nie martw o kasę, polecam Ci jak najszybciej wbić ten 55 lvl założyć ornate crossbow + power bolty i na wyrmy PG robić.

graphic.png

Opublikowano

Dobiłem 51lvl dzisiaj i klepie caly czas te mutanty w yala, bije z elvish bowa i onyxow, a z kasa wychodze na 0 albo troszke na + . skille dobilem 75 + pall arm czyli 77.

@FrAq co to jest za skrót PG? moze jakies namiary mi na to dasz http://tibia.wikia.com/wiki/Mapper

PG - PowerGaming - Mega szybki exp w którym nie czuć ani trochę klimatu tibii - idealnym porównaniem tutaj jest Upper Spike dla 30 ms.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Jezeli brak ci środków na echa speary (co dla mnie jest dobrą sprawą) To  wal z crossa. Ale wgl. mnie jest to więszky waste.

lil-pump-gif-4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...