Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale - Powrót, ale gdzie?

Genhry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam konto na DE łucznik bodajże 55lvl z 800k i jakieś tam sp +1/2 oraz na PL'u na Enigmie łucznika 65 lvl + łucznika 55 lvl z rangerem +5 i +9 (jak nie 10) i sp + 1/2 jakieś. Kasy tam jest mało.

Teraz moje pytanie się kieruje do was, mam chęć wrócić na PL'a, ale boję się CEN na Enigmie, jeśli chodzi o DE to jestem zniechęcony, a Avalon nie brzmi źle, fajnie byłoby zacząć wszystko od nowa. 

Więc gdzie polecacie wracać? Głównie chodzi mi o Avalon // Enigma. 

Fajnie jakby ktoś porównał ceny ancków itp, takich podstawowych rzeczy, a przede wszystkim eq 20-60 lvl. (Wojownik i łucznik)

Opublikowano

­Szczerze, to Polskie NT trochę słabnie. Jeśli chcesz, powróć do DE. Na tę chwilę, piórka są po 23.899 za sztukę.

Opublikowano

Szczerze to w ogóle... Jak nie jesteś uzależniony od gry to nie wracaj bo to sensu nie ma. Chyba, że masz znajomych, którzy będą cie trzymać przy grze.

Jestem uzależniony, od 3 lat zawsze wracam, nawet jak wiem, że długo nie pociągnę. Teraz chcę wrócić, ale tylko na PL. Lepiej zostać na Enigmie czy grać od 0 na Avalonie?

Opublikowano

Powiem Ci, że ja tez pare dni temu wróciłem. Na Engimie miałem 80lv ale zniechęciła mnie na s2 ilość ludzi :D Na avalonie bardzo dużo ludzi jest jak na te czasy, nic tylko logowac sie i grać. Od zera w 2 dni uzbieralem 3kk. Gra sie dobrze, no chyba ze wolisz grać w mniejszym gronie osób to wtedy Enigma lub Finesia

P.S wie ktoś może kiedy zaczyna sie event?

asdqwda.jpg Gram na Enigmie pod nickiem: Hasey
Opublikowano

Avalon polecam, dużo ludzi da rade zarobic jak bedziesz potrzebowal pomocy z cp pisz do unnamedSora. ;) 

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Avalon polecam, dużo ludzi da rade zarobic jak bedziesz potrzebowal pomocy z cp pisz do unnamedSora. ;)

Z reguły na Enigmie ludzie byli przyjaźni bardziej niż na Avalonie, zmieniło się to?

Opublikowano

Również wracam do gry. Zresztą wiele się nie zmieniło, ludzie zawsze będą mówić że "kiedyś było lepiej" słysze to w każdej grze w jaką grałem, więc w każdej grze tak piszą, wszędzie to samo, nie słuchaj ich, nigdy nie pytaj o coś takiego innych, sam musisz to ocenić,  tak na prawdę obecnie nie ma zbytnio różnicy, jest chyba nawet lepiej niż kiedyś, np. więcej SP które mi się bardzo podobają. Ludzie są tacy sami co kiedyś, niektóre rzeczy staniały. Jest ogólnie OK. A co do ludzi na Enigmie/Avalonie, gdzie tutaj widać różnice? Nigdzie, ludzie są tacy sami. Są fajni, mili, pomocni ludzie oraz są mniej pomocni oraz denerwujący. Wszędzie masz to samo :) Ludzie się nie zmieniają. Więc graj gdzie chcesz, ja Avalon, więcej ludu tu gra :)

Właśnie zaczynam ponownie swoją przygodę po przerwie :)

Opublikowano

Z reguły na Enigmie ludzie byli przyjaźni bardziej niż na Avalonie, zmieniło się to?

Nigdy tak nie było lol. Przecież wiadomo skoro jest tam mniejszość ludzi to jest mniej tych ludzi złych, a częściej trafisz na tych dobrych.

Opublikowano

@Genhry myślę, że tak same cebule na tym Avalonie ale 1 na 50 zawsze pomoże ;p

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...