Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zrobic serwer pvp ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha, to jakiś żart ? Napisałeś jedno zdanie. Nic nie opisałeś, no poza tym, że będą tam skrzynki z itemami. A jakie uzbrojenie na start ? Nic, poprostu nic i na dodatek zgapione od reszty serwerów. Weź wymyśl coś swojego.

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

Haha, to jakiś żart ? Napisałeś jedno zdanie. Nic nie opisałeś, no poza tym, że będą tam skrzynki z itemami. A jakie uzbrojenie na start ? Nic, poprostu nic i na dodatek zgapione od reszty serwerów. Weź wymyśl coś swojego.

Nie tak ostro... myślisz że jak masz 3 posty to fajny jesteś?
Opublikowano

Sorka, poniosło mnie. Wkurzający dzień miałem. Dopisz coś

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

Sorka, poniosło mnie. Wkurzający dzień miałem. Dopisz coś

Wybaczam :lol:

Na start gracz dostaje eq żelazne Prot2, miecz żelazny sharpness 3, oraz 5 REFILI.

Serwer by posiadał magazyny dla graczy. Na mapie MOŻNA by było znaleść eq powyżej lvl enchantu.

Byłoby też warp surowce (survival) gdyby ktoś chciał mieć własną zbroje.

Dla tego nie napisałem dużo bo zawsze się obawiam ze mi ktoś to sciagnie...

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się robić kolejnego takiego serwera. Iż jest kilka takich serwerów proponuję wymyślić coś oryginalnego czego jest mało bądź w ogóle nie ma. Powodzenia! :)

Opublikowano

Jeśli pomysł na serwer byłby ciekawy to tak - opłaca się zrobić serwer, jednak w temacie nie rozwinąłeś w ogóle tego pomysłu.

Pamiętaj o zebraniu doświadczonej administracji, która będzie pomagała graczom i nie będzie ich faworyzowała (coś w stylu: jednemu dam, a drugiemu nie).

Opublikowano

Według mnie taki serwer nie ma szans konkurować z tymi, które oferują sieciówki. Nie chodzi mi tu o jakość rozgrywki, ale ilość slotów i graczy. Poza tym to co tutaj wstawiłeś to są czyste ogólniki, a bez dobrze rozplanowanej rozgrywki nie ma co stawiać serwera bo nic dobrego z tego nie wyjdzie. Nie podoba mi się w tym wszystkim co przedstawiłeś to, że będzie można iść wykopać sobie rzeczy na ekwipunek, jakoś nie pasuje mi to do pvp, ale to tylko moje zdanie. W przypadku takiego serwera pamiętaj o arenach, które pełnią kluczową rolę bo to na nich gracze spędzą najwięcej czasu jak również zabezpiecz serwer przed rzeczami ułatwiającymi pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...