Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody do skyrima, które poprawią rozgrywkę - na przeciętnego PC.

Crisey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Jano900 @QuarK @rogoendplis

Cześć, poszukuję modów na średni sprzęt tak, by urozmaicić rozgrywkę ;).

Sprzęt:

AMD Radeon 7670m hd 

I5-3210M 2x2.5

6GB ram

Laptop ;p.

Ogółem to poszukuję na: Pogodę, grafikę, patche, łowcę, questy i inne (co polecicie to wezmę ;p).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Na grafikę to tutaj nie licz, szczególnie na ENB. I Pan wyżej ma racje, pytanie się o mody jest nie na miejscu dysponując taką stronką.

Climates of Tamriel

JK's Skyrim

Fight against the Thalmor

Unofficial Skyrim Patch

The Wheels of Lull

Scoped Bows

Immersive Armors

Lore Weapons Expansion

Opublikowano

Na grafikę to tutaj nie licz, szczególnie na ENB. I Pan wyżej ma racje, pytanie się o mody jest nie na miejscu dysponując taką stronką.

Climates of Tamriel

JK's Skyrim

Fight against the Thalmor

Unofficial Skyrim Patch

The Wheels of Lull

Scoped Bows

Immersive Armors

Lore Weapons Expansion

Przepraszam za kłopot :D. Przed napisaniem tematu zajrzałem tam kilka razy jednak nie wiedziałem czy mody będą kompatybilne ze sobą etc. Dzięki za pomoc, tematu proszę nie zamykać :P.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Wyrmstooth oraz Falskaar dodają nowe mapy, na których znajdziesz dużo questów. Do obu modyfikacji jest spolszczenie w wersji pisanej, dubbingu oczywiście nie ma. "Become a king of Rivelhoolm" (czy coś w tym stylu) dodaje miasto obok Białej Grani w którym możesz zostać królem i rycerzem. Wszystkie z modyfikacji idealnie współgrają ze sobą.

Z modyfikacji na grafikę możesz zainstalować 4K Stars i 2K Textures oraz jakiś dobry ENB Series. Najwięcej modyfikacji znajdziesz na stronie Nexus Mods - masz tam zakładkę z polecanymi modyfikacjami, niektóre z nich są na prawdę fajne. Ewentualnie poszukaj sobie na YT użytkownika "veejay4com", który nagrywa ciekawe modyfikacje do TES V: Skyrim, wiele z nich używałem. ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...