Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Zużycie procesora 95 - 100%

ChrissPOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny problem..

Po rozwiązaniu problemu z creation master 15 pojawił się kolejny. Kiedy uruchomiłem grę zaczęły się straszne lagi. W menadżerze zadań pokazuje, że fifa zużywa od 95% do 100% procesora. Re-installowałem grę, odinstalowałem patche wszystkie, naprawiałem ją i dalej to samo. Wcześniej wszystko normalnie ładnie chodziło na najwyższych, a teraz nawet przy wyborze języka pojawiają się lagi. Dodam, że wszystkie inne gry bezproblemowo chodzą na ultra w 60 fps, bo sprawdzałem. Nie wiem czym to może być spowodowane. Jeżeli miał ktoś z was taki problem to bardzo proszę o pomoc..

Komputer:

Procesor: Intel Core i5 - 4590 (4 rdzenie)

Karta graficzna: GeForce GTX970 MSI

RAM: 8 GB

Opublikowano

23supfa.jpg

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że wszystkie inne gry normalnie działają. Zaczęło się tak dziać kiedy udało mi się rozwiązać problem z tym creation master 15, ale wszystkie pliki z nim związane już dawno usunąłem, wiec nie mam pojęcia, gdzie leży problem.

Opublikowano

Jakie masz specyfikacje kompa?

GeForce GTX970 MSI, Intel Core i5-4590 (3,3 GHz, 4 rdzenie), 8GB RAM.

The Crew, wiedźmin itp. chodzą na najwyższych w 60 fps, a tylko fifa mi tak zacina..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...