Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vesteris czy Terios

adrian132xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vesteris , na teriosie [HA] sprzeda UB za 20 zł psc ;) Do tego 200lv + eq 165 za 100zł psc , więc nie polecam grać tam. Jest na YT rozmowa kolesia z administratorem , więc Vesteris to dobre rozwiązanie ;)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Vesteris , na teriosie [HA] sprzeda UB za 20 zł psc ;) Do tego 200lv + eq 165 za 100zł psc , więc nie polecam grać tam. Jest na YT rozmowa kolesia z administratorem , więc Vesteris to dobre rozwiązanie ;)

TO JEST FAKE idioto :D.Teriosa srednio polecam expienie od 130-150 moze zajac nawet kilka dni :) najwiekszy spot zajety bo odbijaja caly czas 180 levele :xD i te zbalansowane postacie ahh ninaj bijaca z chmurki 40k przy full absach i misjach :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Oba serwery są dobre lecz osobiscie gram na terios i dlatego go polecam, a co do sprzedawania przez adm eq itd to oczywiscie fake.

Opublikowano

Nie rozumiem.

- Terios: Easy, denny easy. Serwer zepsuł to, co zawsze było najlepsze, czyli średnie. Dodatkowo nasrali tyle tępych misji, że aż szkoda słów. Zamiast expić, biegasz za metinami po pustymi, biegasz za wodzem orków tłukąc się z masą innych chętnych, patrzysz na sztuczny tłum i się nudzisz. Nie ma co polecać, już Arianea lepsza.

- Vesteris: Czysty hard, tyle w temacie. Już w Alucardzie więcej jest medium, niż w Vesterisie. Nie masz co zaczynać, jeżeli nie podoba ci się PL na paru boostach. Co prawda - Administracja dobra, dużo graczy. Ale co z tego, jeżeli nie lubisz czystych hardów?

Opublikowano

Terios.pl - Administracja nie olewa graczy i aktualizuje grę na bieżąco. Dodatkowo, jak by ktoś nie wiedział, ten filmik to FAKE.

Opublikowano

Vesteris 4ever <3 , terios ma to coś że gra na nim dużo ludzi a to przez dobrą reklame a nie serwer :D , będzie tak jak z invorią s2 multum ludzi a nagle pyk 400 graczy :D terios nie ma nic ciekawego :3

Opublikowano

A ja ci polecam Agares.pl sklepy offline i nawet likana tam znajdziesz choć osobiscie nim nie gram a jak chcesz na jednym z tych dwóch to nwm.. terios grałem 150 lvl wbijem i dalej nic mi sie juz nie chcialo tam robić wgl jak na easy to ciężki exp jeśli masz na isa to tak jeszcze jeszcze (bez isa nie polecam tam grać cięzko) vesteris? nwm nie grałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...