Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PunkBuster .

qazmati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jakiś czas temu kupiłem BF4. Wszystko było git to momentu zagrania w trybie multiplayer. ODpuściłem ten problem, grałem na singlu, lecz dzisiaj chciałem wejść na multiplayera i nadal nic, po prostu nerwica mnie już bierze. A więc : 

Gram jakąś minutę po czym wywala mnie z informacją : PunkBuster kicked player 'QazMati7261' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed 

Tak na każdym serwerze. Podejrzewam, że na serwerach z wyłączonym Punkbusterem bym sobie pograł, ale tam są cheaterzy, a po za tym tych serwerów jest mało i znaleźć jakiś to by zajęło trochę czasu. 

Próbowałem chyba już wszystkiego ; Reinstall PunkBustera, Instalowałem jakieś narzędzie od PBans co miało niby pomóc, sprawdzałem zaporę i antywirusa, uruchamiałem proces PnkBstrB przez usługi. Nic

Zauważyłem jedynie, że teraz tego PnkBstrB nie ma w usługach, a z tego co się orientuję powinien tam być, i to w dodatku uruchomiony. Może w tym problem, nie wiem. Jest tam jedynie PnkBstrA. 

Przepraszam jeśli dubluje tematy, ale nic mi nie pomogło co było dostępne w sieci, może wy coś wskóracie, byłbym wdzięczny. No bo w końcu kurde te 80zł ulicą nie chodzi. 

Pozdrawiam, Mateusz!

@Edit - Uruchomiłem proces PnkBstrB i nadal mnie wywala z tym samym powodem 

Opublikowano

Wejdź do głównego folderu z grą i znajdź plik pbsvc i uruchom go.  Postępuj ze wskazówkami, które Ci się tam wyświetlą. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Wejdź do głównego folderu z grą i znajdź plik pbsvc i uruchom go.  Postępuj ze wskazówkami, które Ci się tam wyświetlą. 

wejdz na punkbuter na oficialna strone i pobierz potem pisze add game wtym wypadku bf4 widocznie na niektorych servach jest starsza wersja.Powinno pomoc ale nic nie obiecuje

Robiłem to już kilkanaście razy i nic. Zrobiłem jeszcze raz i nadal wywala po 1 minucie. 

Opublikowano

Cześć. Nawet nie wiesz jakie ja miałem problemy z PB ;) Ten problem również się pojawił ;) Robiłem wszystko co się dało (po paręnaście razy), dzwoniłem również do EA (w niczym mi nie pomogli). 

JEDYNĄ RZECZĄ! Która zadziałała na ten błąd był format komputera ;c Ale zadziałało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...