Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewykrywalny cheat do minecraft

pomocnyPatryKxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewykrywalne... to zależy bo możesz se nastawić killaure na taką prędkość i odległość że się serwer zetnie i dostaniesz od razu bana, a możesz też sobie pobrać "gó*nianą" aure z huzuni czy innego nodusa i nikt cie nie wykryje

linki

Nodus http://www.wizardhax.com/nodus/

Huzuni http://www.wizardhax.com/2014/08/23/minecraft-1-7-10-hacked-client-huzuni-download/

T3hSdWU.png

Pociesz żebraczka

lajkiem...

Opublikowano

@

Wszystkie cheaty do minecraft da się wykryĆ :) nie powiem jak ale da się wszystko !

Wieć mówie nie czytuj !

TO JEST forum poświęcone w dużej mierze cheatom i programowaniu cheatów, myślałem że gość z 542 postami wie co to za forum, bo cie pijawka 2 poucza

@topic

Jak już pisałem huzuni, bo najlepszy

T3hSdWU.png

Pociesz żebraczka

lajkiem...

Opublikowano

@Chocoszok

TO JEST forum poświęcone w dużej mierze cheatom i programowaniu cheatów, myślałem że gość z 542 postami wie co to za forum, bo cie pijawka 2 poucza

@topic

Jak już pisałem huzuni, bo najlepszy

Huzuni nawet jak go skowasz to i tak go się da znaleść ! Bardzo łatwym sposobem !

Resilience, wszystko ukryjesz jednym kliknięciem i admin Cię nie wykryje, tak jak chciałeś.

Da się :)

Opublikowano

Huzuni nawet jak go skowasz to i tak go się da znaleść ! Bardzo łatwym sposobem !

Da się :)

Wszystko się da, ale przy współdzieleniu ekranu nikt nie będzie chciał od niego Teamviewera, a jak już to znaczy, że admin jest co najmniej nieprofesjonalny.

Ogółem ukryjesz całe menu jednym przyciskiem i nawet po wyjściu do głównego menu gry nic nie widać. Autor dobrze to przemyślał.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...