Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki

Funky33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I dobrze. 

Nie kupuj tych syberii, marketingowy syf, mikrofon do dupy etc, etc. 

Na początku jeśli masz czas i chcesz dobrych opini to zapraszam do tego działu: http://www.mpcforum.pl/forum/927-komputery-audio/

Ogólnie to te qpady  są brandem Takstar Pro80 tak samo jak HyperX Cloud.

Cloudy dorwiesz chyba nawet taniej i  zwiększym asortymentem w pudełku. Jakość jest ta sama co QPadów tylko że tańsze + więcej dodatków.

Poza tym przydałaby Ci się jakaś karta dźwiękowa, ale to zawsze możesz dokupić. 

he?

Opublikowano

Najprawdopodobniej wybiore Hyperx Cloud tylko pytanie I czy II ? Jaka jest różnica i czy duża. Bo niestety różnica ceny to ponad 100 zł

Słyszałem, że dwójka jest 'przesadzona', jakiś czas temu jak też kupowałem to czytałem artykuły. Sam dorawłem Cloudy I po przecenie za 250 zł i nie narzekam. Teraz hajsik na kartę zbieram :P 

he?

Opublikowano

Cloudy II są serio przesadzone. W SS 2 płacisz za markę, a słuchawki są na poziomie słuchawek za 100 zł. Cloudy I lub te QPAD-y to jeden z lepszych wyborów. Poszukaj najlepiej słuchawek z średnią impedencją (im mniejsza tym większe szumy słuchawek lecz są głośniejsze, im większa tym słuchawki są mniej podatne na szumy ale są cichsze.)

Opublikowano

Wybierz Cloud I i nie pożałujesz miażdza wszystkie inne, do tego do kup fajna kartę dzwiękową jak nie masz i będą pięknie grały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...