Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Co zmienić? Bundesliga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15/World): 15
Ligi/Narodowości: - Bundesliga
Formacja:  4-3-3(4)/3-5-2.
Ilość monet: -
Platforma: Playstation 3. 
Czego oczekuję: Moj skład Obecny http://www.futhead.com/15/squads/35587090/nie chce żeby ktoś złożył mi zespół od zera tylko pokazuje mój obecny i po prostu dowiedzieć sie czy warto coś zmienić sprzedać kogoś i wymienić na innego i też sie zastanawiam i licze na porade czy nie lepiej by było zamienić na taki skład tylko że po sprzedaży Rodriguez'a nawet niestety mi niestarczy na Lewego więc może właśnie byście mi doradzili bo myśle żeby sprzedać jeszcze Mullera on zejdzie od 90 do 100k na PS3 i Rodriguez lekką reką pójdzie za 130 dodać do tego Vareagh gdzie przy taktyce 3-5-2 będzie zbędny da nam to około 260k no to 40k szybko sobie dorobie więc czy warto tamten skład przebudować na ten albo czy przy tamtej taktyce dokonać jakiejś zmiany ? Tutaj daje skład który mam w głowie na taktyke 3-5-2 http://www.futhead.com/15/squads/35587624/ i zastanawiam sie przy taktyce 3-5-2 na wymiane robbena na Herrmanna.
Chce zmienić taktyke zna 3-5-2 z powodu takiego że Aubameyang troche słabo wygląda sam na napadzie gdyż ma M/L i myśle że przyda mu się napastnik z H/M do pomocy ale jeżeli uważacie żeby zostać przy taktyce 4-3-3(4) to mówicie po prostu chciałbym porady czy warto zmieniać.
Opublikowano

­Ten drugi link nie działa.

Ustawienie jest w miarę dobre.

Twój PO jest w wersji TOTS, ale jest słaby zamień go na nawet Piszczka.

Junuzowić (CM) także nie jest dobrym zawodnikiem, Schweinsteger spisze się lepiej.

Za Subotici'a Hummels.

Ten skład robiłeś raczej pod wygląd.

Nigdy nie sprzedawaj Robben'a! :)

Skoro nie masz pieniędzy, to kup A. Ramosa na ławkę, jeżeli Aubameyang nic nie strzeli to go wpuść. :)

­

Opublikowano

Ten drugi wydaje się być lepszy. 

Tam wystarczy że wymienisz Suboticia za Benatie oraz kup Schweinsteigera na ławkę, dobrze się spisze za Junzowicia. 

Żadnego zawodnika ze składu nie sprzedawaj. Będziesz miał na wymianę.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...