Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsultant Avon xD

Gość Patryk2060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukałem dziś pracy na wakacje. Znalazłem prace jako konsultant Avon. Tak wiem, trochę to dziwne u chłopaka hehe. Ale kobieta powiedziała ze w swoim zespole ma kilku chłopaków. I tu pytanie.

Jak wygląda praca jako konsultant Avon?

Wypada tak zarabiać chłopakowi?

Opublikowano

Znalazłeś pracę jako konsultant i nie wiesz na czym będzie polegała Twoja praca? Było zapytać :D

Doradzanie klientom najpewniej i te sprawy.

Będziesz się musiał zapoznać z ofertą sprzedaży

Tak mi się przynajmniej wydaje, bo generalnie na tym opiera się rola konsultanta

Opublikowano

Roznosisz katalogi z kosmetykami i realizujesz ew. zamówienia. Za każdy sprzedany produkt, dostajesz określoną kwotę (w zależności od progu cenowego)

Podobno da się tam zarobić, ale trzeba sporo tych zamówień zrealizować.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Moja koleżanka tak sobie dorabia. Jak ktoś chce, to dajesz mu do przejrzenia gazetkę z kosmetykami, jeśli tej osobie spodobał się jakiś kosmetyk i chce go kupić, to ty go zamawiasz i tak oto dostajesz pieniądze za pośrednictwo w sprzedaży wyrobu.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

@BesieK @elik1028 @Ghost1225

A wypada pracować jako konsultant chłopakowi?

Opublikowano

Żadna praca nie hańbi człowieka. Tylko zastanów się, komu możesz sprzedawać te kosmetyki i czy osoby z twojego środowiska będą je kupować.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Z tego co wiele koleżanek moich miało taka pracę to musiały rozdawać gazetki innym, te popatrzyły, spisały co chcą zamówić, oddawały gazetki przy okazji­ i konsultantki zamawiały im te produkty, etc. Ale dokładnie nie wiem, nigdy nie byłam konsultantką. 

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie, nie wolno ci pracować jako konsultant bo to uraża twoją męską dumę. Co z tego że masz 14 lat, taka praca uwłacza twojej godności. 

Takiej odpowiedzi oczekiwałeś?

Opublikowano

Praca jak praca - zarówno dla kobiety, jak i dla mężczyzny. Twoim zadaniem będzie jedynie zbieranie zamówień i opłat za zakupione produkty, możesz się w to bawić przez dowolny okres czasu. 

~ ~

Opublikowano

W Avon pracowała matka mojego kumpla i nie polecam. Dostajesz produkty które w określonym czasie musisz sprzedać, jeśli tego nie zrobisz to sam musisz je kupić za własne pieniądze abyś wyrobił "normę". 

Jak nie masz pomysłu na sprzedaż tego, nie bierz się za to. 

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

Wbijasz komus na chate i mowisz "Elo, ma pani minutke pogadac o Avonie?' i przedstawiasz tam swoje oferty itd. Doradzasz tez ludziom jak naprzyklad sie zapyta ciebie ktory perfum lepszy to ty masz wiedziec ze ten poniewaz to i to.

61093c6efb.png

Opublikowano

Najgorsza praca jaka może być.. zresztą tego nie da się nazwać pracą. Trzeba mieć znajomości żeby coś zarobić. Inaczej dupa - nawet 30 zł nie będziesz mieć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...