Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak GoS sobie radzi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko do ludzi używających/mających styczność z GoSem. Na jakim już jest etapie rozwoju? Czy były za niego już jakieś bany? Czy ma dobry orbwalking, oraz czy są dobre skrypty, i czy jest ich dużo? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Sam program jest miliardy lat świetlnych za bolem/L#, orbwalking to śmiech na sali, last hity absurdalnie słabe, combo zjebane na każdej postaci. Jedynie do użytku jest auto smite, niezły evade, który i tak wpierrdala się sam w niektóre spelle (na szczęście można je osobno wyłączyć), oraz zakładka awarness, czyli cd, ward tracking i pare innych pierdół. Ogólnie ssie jaja, ale jest w 100% darmowy.

Opublikowano

Sam program jest miliardy lat świetlnych za bolem/L#, orbwalking to śmiech na sali, last hity absurdalnie słabe, combo zjebane na każdej postaci. Jedynie do użytku jest auto smite, niezły evade, który i tak wpierrdala się sam w niektóre spelle (na szczęście można je osobno wyłączyć), oraz zakładka awarness, czyli cd, ward tracking i pare innych pierdół. Ogólnie ssie jaja, ale jest w 100% darmowy.

Nah ,orbwalking teraz jest bardzo dobry ...ale program i tak ssie jedyna postacią na combo dobrą jest ryze i nic więcej... reszta ssie ,naprawili orb więc... przy teemo 2.0 kitting op

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Uwazacie ze GoS w przyszłości dorówna BoL'u/L#

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Tak, nie widzę problemu dla którego miałby zostać w tyle.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Bez problemu... myślę ,iż nawet będzie lepszy :)(tzn. bardziej więcej możliwości i inwidualności dla użytkownika będzie dawał itd) ogółem nie gram na skryptach wspomagaczach hakach i innych tego typu programach ,ale raz na jakiś czas testuje sobie np gos'a bol'a i l# (free user) gos jest bardzo ciekawym programem myślę ,iż ma przyszłość... ma częste update ,więc..

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

chyba w twoich snach dzieckod

Tak, nie widzę problemu dla którego miałby zostać w tyle.

kolejny cziter bonzo,gos nie ma prawa bytu

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

chyba w twoich snach dzieckod

kolejny cziter bonzo,gos nie ma prawa bytu

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? 

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? 

Bo jak GoS zacznie się zbliżać do poziomu BoL'a/Sharpa to będzie tak zajebiscie ddosowany, że typowi odpowiedzialnemu za ten program PC wybuchnie jak przy ultra ustawieniach Wieśka 3

Opublikowano

Konkurencja nie da sobie robić wrogów, jak nie będą mieli dobrego zabezpieczenia to dosy 24/7 na strone, a bez niej GoS leży.

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Bo jak GoS zacznie się zbliżać do poziomu BoL'a/Sharpa to będzie tak zajebiscie ddosowany, że typowi odpowiedzialnemu za ten program PC wybuchnie jak przy ultra ustawieniach Wieśka 3

Po pierwsze kiedy GoS wystartował i było widać że się szybko i w dobrą stronę rozwija to strona była ddosowana dość często. Ekipa tego projektu już postarała się co do zabezpieczeń strony przed ddosami. Co kilka dni tygodni dodają coś nowego do GoS i wszystko co dodają działa wyśmienicie. Strona prezentuje się bardzo ładnie. Admini są codziennie aktywni więc w razie jakichkolwiek problemów można do nich napisać Na SB. Używam go odkąd tylko można było pobrać Loader i nigdy nie miałem jakiś problemów z bugsplatem, nie ma za niego bana.

bPF1HEU.png

Pomocnik
Opublikowano

^ cześć matthew, ban jest zawsze jeśli coś do lola injectujesz, okaże się po nastepnym banwavie czy jest wykrywalny, a administracja tam jest idealna, tylko laneclear troche possiewa bo nie ogarnia np. 3 stacku vayne na W itp

Opublikowano

^ cześć matthew, ban jest zawsze jeśli coś do lola injectujesz, okaże się po nastepnym banwavie czy jest wykrywalny, a administracja tam jest idealna, tylko laneclear troche possiewa bo nie ogarnia np. 3 stacku vayne na W itp

Bo projekt jest w fazie Beta. I opiera się bardzo dużo na skillshot'ach.

A co do fali banów to zacząłem go używać jeszcze przed nią więc jeśli używam go do tego czasu nawet podczas tej fali i nie dostałem bana czyli program jest bardzo dobrze ogarnięty ;)

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...