Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendary Client - co to robi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem o tym i jestem ciekawy co to takiego 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Jak sama nazwa mówi launcher, który uruchamia nam grę z zmienionym launcherem, jest tam kilka ciekawych opcji.Ale często się buguje.

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

@damian5602 Nie często.. Jeżeli masz komputer z drewna, czy też pełen gó*na to się nie dzis.

Legendarny Klient (legendary client) Jest launcherem który ma na celu optymalizację samego klienta wstępnego > czyli tam gdzie masz Nową grę, sklep itd. Wiem jak nie raz buguje się sklep, trzeba czekać na jego otworzenie się, no więc ten klient jest zrobiony w sposób taki, aby redukować takowe sprawy ;)

Opublikowano

Ale nie wszystko działa poprawnie w tym kliencie np. nie mogę dołączyć solo pvp, autu  select chemp wybierze postac ale nie mozna lock in tylko trzeba zmienic postac i powrocic na wybrana, 

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

@damian5602

W normalnym też często się buguje lock in więc to nie winna w legendary client.

Dokładnie ...od jakiegoś tam patch'a jest z tym problem.... już bardzo długo to trwa... i dziwne iż tego buga nie naprawili.... ,więc jak kolega... to nie wina legendary.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Dokładnie ...od jakiegoś tam patch'a jest z tym problem.... już bardzo długo to trwa... i dziwne iż tego buga nie naprawili.... ,więc jak kolega... to nie wina legendary.

To jest własnie wina legendary clienta, nawet pół roku temu tak było. Opcja auto chapionselect nie działa. 

98873932203514685593.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...