Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need For Speed Gameplay - E3 2015

Ariella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta kamera i model jazdy wyglądają słabo, chociaż wciąż mam nadzieję, że gra nie zawiedzie oczekiwań.

Model jazdy to ma być czyste arcade, jak przystało na undergrounda. Kamere można wyłączyć

PS jakby nie patrzeć wziął udział w drift battle, raczej prosto jechać nie będzie

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Model jazdy to ma być czyste arcade, jak przystało na undergrounda. Kamere można wyłączyć

PS jakby nie patrzeć wziął udział w drift battle, raczej prosto jechać nie będzie

I tak trochę przegięty ten drift w mojej opinii, może dlatego, że nigdy nie lubiłem arcade'owych ścigałek.

Opublikowano

Tak samo jak był Trailer GTA V - niektórzy mówili że sterowanie będzie badziewne i jazda autem, a jak niektórzy już grali, to się przekonali że nie jest. Według mnie będzie mega:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...