Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradli mi buty na basenie, co robić?

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pisze w dość nietypowej sprawie :D Byłem dzisaij z ziomkami na basenie, wychodzimy z tego basenu, idę po buty a tu jeb, nie ma butów. Buty zostawia się przed wejściem do szatni, do szatni trzeba wchodzić na bosaka. Byłem u pani która sprzedaje bilety, ta zawołała technika, poszedłem z nim i przeglądałem nagrania z kamer przez te 2h które byłem na basenie. Nic nie wyszło, było trochę tłoczno + oni mają taki sprzęt że przez większość czasu oglądaliśmy pokaz slajdów a nie film. Co zrobić w takiej sytuacji? Pójść na policję, pojechać na ten basen i spisać jakiś protokół czy coś\?

skpUo.png

Opublikowano

Ukradnij im życie

możesz zgłaszać, ale co ci to da skoro na kamerach nic nie ma, świadków prawdopodobnie też? straciłeś buty, nie widzę możliwości ich odzyskania

Opublikowano

Myślę, że nic Ci nie da chodzenie na psiarskie. Musisz nowe buty kupić i tyle.
No ale jeżeli chcesz to możesz próbować. Skoro nagrania z monitoringu są to i pewnie znajdzie się na nich podpierdalacz butów (trzeba dokładniej przeglądnąć).

b5291bba7250abd12010644ca848dd75.jpg

Nie mniej jednak masz naprawdę małe szanse żeby to wszystko wyszło po Twojej myśli. 

HBV27j.png

Opublikowano

Fajnie jakby to wyglądał jak na tym obrazku :D 

Basen pewnie ma jakieś ubezpieczenie czyż nie? Jak napiszę wypiszę protokół, no to chyba jego ubezpieczalnia powinna zwrócić koszt tych butów? 

skpUo.png

Opublikowano

Dobra, jednak na kamerach coś jest. Dzwonił facet do mnie i mówił że dokładnie przejrzał nagranie i widać jak jakiś typek wyciąga moje skarpetki z butów, zakłada je i wychodzi xD  Moge iść z tym nagraniem na policję? Co grozi złodziejowi ? 

skpUo.png

Opublikowano

Dobra, jednak na kamerach coś jest. Dzwonił facet do mnie i mówił że dokładnie przejrzał nagranie i widać jak jakiś typek wyciąga moje skarpetki z butów, zakłada je i wychodzi xD  Moge iść z tym nagraniem na policję? Co grozi złodziejowi ? 

O k***a hahaha, widze juma nie śpi :D

offtop: Jeżeli chcesz je odzyskać, to policja jest chyba jedynym sposobem :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Winowajcą pewnie jest ten słynny podróżnik Wojciech Cejrowski.

Tak, o ile widać jego twarz to nie powinno być problemów z ustaleniem tożsamości

Opublikowano

Buty sie zdejmuje przed wejściem do szatni, ale przecież można je wnieść i zamknąć do szafki ludzie drodzy xDD

WaldzioxD.png

Opublikowano

Sprawa załatwiona. Poszedłem na basen i powiedziałem żeby udostępnili policji to nagranie a ja sb do nich pójdę zgłosić sprawę. Przyszedł dyrektor basenu, zapytał ile dałem za buty, dodał mi 50zł gratisu i powiedział żebym nie szedł z tym na policje xD

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...