Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszki , Logicznie #1

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie. Czym wyróżnia się ta myszka zowie fk 2  ? I co powiecie na to. Zowie fk 2 vs Steelseries rival. Uzasadnijcie proszę.

Opublikowano

Zalety/Rival:

- Dobry sensor

- Tania

- SteelSeries Engine

Zalety/Zowie FK 2 :

- Dobry sensor

- mały rozmiar

Obie myszki są godne polecenia.

Tutaj bój toczy się o markę oraz cenę. ;)

Opublikowano

Zalety/Rival:

- Dobry sensor

- Tania

- SteelSeries Engine

Zalety/Zowie FK 2 :

- Dobry sensor

- mały rozmiar

Obie myszki są godne polecenia.

Tutaj bój toczy się o markę oraz cenę. ;)

Chlopie co ty za glupoty piszesz...

Rival

-C*****y sensor skacze jak glupi

+Tania

-Sterownik

Fk2

+Z*******y sensor

+Lekka

+Brak sterownika

Posiadam obie myszki, i obie testowalem w grze na podkladce steelseries qck mass heavy.

DPI w fk2 zmienia sie pod myszka :)

Opublikowano

Ja mam ZOWIE FK2 i jest to najlepsza mysz do CS. (nie licząc fk1 bo to tylko rozmiar). Jeśli masz do 13,5 cm od linii kciuka do fakera to bierz FK1, ja mam FK2, ale robi sie przymała, a mam 12,5cm.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Chlopie co ty za glupoty piszesz...

Rival

-C*****y sensor skacze jak glupi

+Tania

-Sterownik

Fk2

+Z*******y sensor

+Lekka

+Brak sterownika

Posiadam obie myszki, i obie testowalem w grze na podkladce steelseries qck mass heavy.

DPI w fk2 zmienia sie pod myszka :)

To nic, że obie myszki mają taki sam sensor...

Opublikowano

Nie mają takiego samego sensora, Zowie ma Avago 3310, a Rival Pixart PMW3310DH

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Wybierz myszkę która TOBIE będzie pasować. Przejdź się po sklepach komputerowych "przymierz" sobie myszki do dłoni, sprawdź która najlepiej leży. Bo w końcu "nie sprzęt, lecz technika czyni z ciebie zawodnika" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...