Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Na Laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ;( ponieważ niewiem w co grać na laptopie . Może wy mi coś polecicie na mój sprzęt . Z góry dzięki ;)

Parametry Laptopa :

Procesor - Intel® Core2 Duo CPU T6500 @ 2.10GHz

Ram - 3.5GB

Windows - Microsoft Windows 7 Ultimate Edition , 32-bit

Karta Graficzna - Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family

PLZ Dopasujcie coś do tego laptopa ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na tym lapie mozesz grac w te same gry co na pc... -.- To ze laptop, to nie znaczy ze nic na nim nie pojdzie...

Opublikowano
Na tym lapie mozesz grac w te same gry co na pc... -.- To ze laptop, to nie znaczy ze nic na nim nie pojdzie...

Po co gadasz głupoty jak się nie znasz?

Na tym laptopie będzie ciężko zagrać w jakieś nowsze tytuły, dlatego że laptop ma zintegrowaną kartę graficzną(która jak wiadomo jest do du*y, bardzo). W starsze gry możesz spróbować pograć(chociaż nie gwarantuję, że większość pójdzie). Ale na coś nowszego nawet nie licz.

Ja na twoim miejscu sprzedałbym tego laptopa i kupił innego, tylko że z dedykowaną kartą graficzną.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mój wujek ma lapka (troche lepszego) i chodza mu nowe gry takie jak... cod mw2, gta IV, AC itp. itd... wiec mysle, ze np. Call Of Duty ci pojdzie :P

Opublikowano

@Wszyscy co pisali pod moim postem

Karta Graficzna - Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family

Popatrzcie jeszcze raz na to i zastanówcie się nad tym co napisaliście.

Nie ważne jaki ma procesor, RAM itp. Karta graficzna w grach jest najważniejsza, a z tym zintegrowanym g*wnem dużo nie zrobi.

Gta 4

Pwned!

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

GTA (od 1 do San Andreas na minimalnych), o GTA 4 i lepszych grach wydanych po 2005 roku nie ma mowy.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Undercover chodzi mi na średnich . CoD 4 na full . A nie którzy piszą mi że np. gta sa na minimalnych . Pójdzie mi sporo gier ale nie na full . Po prostu chodzi mi oto abyście mi polecili jakies gry na 256mb grafiki bo na tyle oceniam swoja karte graficzną .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam podobnego laptopa :) i działają mi gry Typu Cod 6 więc ci je polecam jeśli wolisz gry zrecznosciowe to Igrzyska 2008 ^^

banned [*]

Opublikowano
czytaj powyższe posty

Sorry, czytałem ten temat wczoraj, a dzisiaj odniosłem się tylko do poprzedniego postu, na resztę nie zwracałem uwagi. Zwyczajnie nie zauważyłem.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Hmm zagraj sobie w Gothica od 1 do 3 ;> Zajebista seria gry RPG. Naprawdę polecam, aha i graj od 1 części bo dalej się nie połapiesz ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...