Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Android Lista Transferów ciągle pełna

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo . Mam problem z fifa na fona . Problem polega na tym że zbugowało mi się kilku zawodników w Transfer Targets . Za każdym wejścem w karte muszę usunąć ich a po ponownym wejściu są znowu . Zabierają mi miejsce . Jest sposób na pozbycie się tego ? oczywiscie akucje z nimi dawno się skończyły.

BUM

Opublikowano

Up Robiłem tak . Nawet odinstalowywałem fife . Lecz nadal to samo . Po zalogowaniu się na konto z innego fona to samo . Więc już nie mam pomysłu. Czekam na dalsze wasze wymysły :D

BUM

Opublikowano

Up Robiłem tak . Nawet odinstalowywałem fife . Lecz nadal to samo . Po zalogowaniu się na konto z innego fona to samo . Więc już nie mam pomysłu. Czekam na dalsze wasze wymysły :D

A próbowałeś na innym internecie?

graphic.png

Opublikowano

wifi / lte orange . osoby z kart sim plus i play . Internet to raczej napewno nie ma nic do tego .

Niestety ma, mojemu koledze apka działa tylko na jednym internecie :v. A spróbuj założyć nowe konto, sprawdź czy na nim też się buguje ta lista.

graphic.png

Opublikowano

­Wymuś zatrzymanie na aplikacji, wyloguj się i zaloguj jeszcze raz.

Spróbuj wyczyścić zawartość apki.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...