Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POdanie

N3R4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co się dzieje, gdy złoży się do szkoły podanie z podrobionym podpisem? Na podaniu do technikum potrzebny był podpis rodzica, a mi sie nie chciało wracać do domu i potem autobusem pół miasta jechać to pojechałem samochodem z kolegom, a o podpis ojca poprosiłem koleżankę. 

Opublikowano

Jeśli wykryją że podpis jest podrobiony to podanie stanie się nie ważne ale niby jak mają wykryć że jest podrobiony, jeśli sam im o tym nie powiedz to raczej się nie zorientują.

Opublikowano

Jeśli wykryją że podpis jest podrobiony to podanie stanie się nie ważne ale niby jak mają wykryć że jest podrobiony, jeśli sam im o tym nie powiedz to raczej się nie zorientują.

Właśnie też myślę, że nikt się nie zorientuję. Jedynie martwię się tym, że nie miałem wzoru to powiedziałem jej, żeby po prostu podpisała się moim nazwiskiem i tyle.

Opublikowano

Generalnie podrobienie podpisu na bądź co bądź prawnym dokumencie to przestępstwo :D Ale szczerze, kto się zorientuje? Musieli by ewentualny podpis twojego rodzica specjalnie porównywać z podpisem na podaniu, a nikt tego nie robi. Możesz być spokojny, o ile twoi rodzice wiedzą do której szkoły idziesz :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

W moim technikum nikt chyba jeszcze nie widział podpisu mojej mamy ;) Cały czas sam wszystko podpisuje i jakoś nikt się nie zorientował.

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...