Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z serwerem Argentus?

urbanpl4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam na tym serwerze grać za bardzo. Wbijaj na VirtualMT2 :) tam jest sporo nowości a administracja jest super ;). Zapraszamy.

Więcej informacji na PW.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Jak serwer startował to wydawał się być całkiem spoko, lecz bugi występowały na każdym kroku. Nie wiem jak jest teraz. ale Argentus nie był niczym specjalnym. Odnosiłem wrażenie że to nie był nawet serwer Easy a 4Fun.

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry. Gra 1k osób +/- , osoby z góry mają żal dupy, pewnie im się nie chcę dropić ani expić oraz jest zablokowana sprzedaż różnych rzeczy i wymiana kont z innego serwera.

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Druga wersja xexnox'a, ogólnie spoko serwer, udało mi się tam zagościć.

Opublikowano

Szkoda czasu, lepiej isc na silownie czy pobiegac. Serwer jest niedopracowany i nikt o niego nie dba. Z dnia na dzien liczba graczy spada.

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry. Gra 1k osób +/- , osoby z góry mają żal dupy, pewnie im się nie chcę dropić ani expić oraz jest zablokowana sprzedaż różnych rzeczy i wymiana kont z innego serwera.

Nie chce się expić/dropić? Jestem pewien w 100% że w całej swojej rozgrywce w metina nie osiągłeś 30% tego co ja :) Więc nie pisz takich rzeczy, serwer nie dopracowany, a administracja jest jaka jest :)

Opublikowano

Nie polecam na tym serwerze grać za bardzo. Wbijaj na VirtualMT2 :) tam jest sporo nowości a administracja jest super ;). Zapraszamy.

Więcej informacji na PW.

VirtualMT2 to nie to co kiedyś, teraz wyszło to je*ane runiczne,piekielne i otchłani eq gdyby nie to to serwer byłby najlepszy:P Teraz nie ma sensu zaczynać od nowa gry na tym serwerze, bardzo cięzko się  wybić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...