Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Skin] Kogo mainować?

Fast Muerte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , mam kaliste i vayne. Kogo bardziej polecacie mainować ? i do kogo poleacie kupić skin ? 

Przy okazji znacie jakiś poradnik do Kalisty ? jak tak to dajcie link byłbym bardzo wdzięczny.

Fast Muerte :>

Opublikowano

­Obie świetne ;) Polecam grać na zmianę. 

Do Vayne polecam Arclight, świetny model i animacje. Blood Moon Kalista również jest śliczna, wygląd skilli i model są cudne. Wybór należy do Ciebie, ale polecam kupić oba :)

Opublikowano

Również bym grała nimi na zmianę, obie są świetne. Co do skinów to do Vayne bym wybrała aristocrat (świetny art, świetnie wygląda w grze, fajne animacje), a do Kalisty.. no cóż, wyboru tu dużego nie ma :D Mi osobiście ten do Kalisty się nie podoba, ale to kwestia gustu.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Kalista na obecną chwilę to najlepszy adc, jednakże Vayne ma przewagę nad tankami ze względu na swoje W. Ja bym polecił Vayne, gdyż na obecną metę nadaje się w sam raz.

Vayne:

• Ciekawa mechanika,
  • dobra wymiana z Q na linii + mały cd,
  • stun/odrzut z E,
  • mobilność ze względu na Q,
  • dash,
  • dmg % z W,
  • jeden z najsilniejszych adc w mid/late game,
  • świetny ult, który daje Ci dmg oraz niewidzialność na krótki czas.
Opublikowano

obydwie te postacie maja potencjal vayne lepsza do pojedynkow 1v1 w teamfightach jak nie umiesz sie ustawic to odpadasz a kalista napieprza wszystko i wszystkich w jednym momencie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...