Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry.. znowu.

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem, wiele razy miałem styczność z tą grą - miałem wzloty i upadki - każdy tak mówi. Gram, nie gram, gram nie gram, gram, nie gram - i tak w kółko. Nie że mi się nudzi, tylko niektórzy gracze lekko przesadzają ze swoją grą. Więc, skoro już każdy przeszedł do kolejnej klasy - jest.. są dwa miesiące spokoju, ja postanowiłem że sobie ponownie pobiorę wota, i zagram - ale straciłem pewność na rozwijanie swojego garażu. Wiele się zmieniło odkąd skończyłem z grą (8.8 albo 8.7). Teraz nie wiem jak się mają sprawy w grze - i chciałbym się od was dowiedzieć, jaką linią powrócić do gry - żeby spokojnie się rozwinąć, i poszerzyć aspekty w grze (nauczyć się od nowa grać). Siema.

Opublikowano

Jakie teraz masz? Aktualnie warto BC 25t, Ob. 140, is-7, 50b, ale możliwe, że się to zmieni, bo idzie spory nerf penetracji. Ruskie medy mocno obrywają, ale nie tylko. Nie wiadomo jak będzie potem sytuacja wyglądała na CW, możliwe że tak samo, a może się zmieni i cięższe będą miały racje bytu. Zobaczy się, teraz trudno powiedzieć. Tak czy siak, is-7 warto zrobić.

Opublikowano

Jakie teraz masz? Aktualnie warto BC 25t, Ob. 140, is-7, 50b, ale możliwe, że się to zmieni, bo idzie spory nerf penetracji. Ruskie medy mocno obrywają, ale nie tylko. Nie wiadomo jak będzie potem sytuacja wyglądała na CW, możliwe że tak samo, a może się zmieni i cięższe będą miały racje bytu. Zobaczy się, teraz trudno powiedzieć. Tak czy siak, is-7 warto zrobić.

Będę taki dobry, że spróbuję pójść we wszystkie które wymieniłeś.

Opublikowano

Będę taki dobry, że spróbuję pójść we wszystkie które wymieniłeś.

Lepiej nie, zanim dobijesz do 1. Xt zejdzie z 10k bitew, z własnego doświadczenia bardziej polecam zrobić 1 sensowną Xt - np. is-7 i mieć coś na drużynówki, twierdze.

Opublikowano

Lepiej nie, zanim dobijesz do 1. Xt zejdzie z 10k bitew, z własnego doświadczenia bardziej polecam zrobić 1 sensowną Xt - np. is-7 i mieć coś na drużynówki, twierdze.

Dołącze się bo też jestem po dość długiej przerwie, w garażuu pojawiły mi się 3 Xt nie wiem skąd, o co chodzi?

I jaki kupić czołg premium tak najlepiej, mam 1300 golda, czekać na jakąś promocje?

Opublikowano

Dołącze się bo też jestem po dość długiej przerwie, w garażuu pojawiły mi się 3 Xt nie wiem skąd, o co chodzi?

Tryb dominacji, event jak sportowy chaffe, t62a czy te mamuty itd.

Opublikowano

No ale o co chodzi z tym, mam je na zawsze czy jak?

Do końca eventu, zapewne do wprowadzenia 9.9.

Opublikowano

Nerfu penetracji PRAWDOPODOBNIE nie będzie. Więc PRAWDOPODOBNIE nic się nie zmieni co do najczęściej używanych czołgów na CW lub twierdzach.

graphic.png

Opublikowano

Nerfu penetracji PRAWDOPODOBNIE nie będzie. Więc PRAWDOPODOBNIE nic się nie zmieni co do najczęściej używanych czołgów na CW lub twierdzach.

Pisałem tamten post przed informacją o wycofaniu nerfu, więc Xt które wymieniłem można śmiało robić.

Opublikowano

Ja mając 5k bitew miałem dwie X tiery, z tego bat. chat. oraz t 62A i kilka IX. Głupie gadanie. Jak kolega dobrze gra i bedzie mial troche szczescia do MM, to nie bedzie tak narzekal jak ty.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mając 5k bitew miałem dwie X tiery, z tego bat. chat. oraz t 62A i kilka IX. Głupie gadanie. Jak kolega dobrze gra i bedzie mial troche szczescia do MM, to nie bedzie tak narzekal jak ty.

Sam robiłem 8 linii, co na początku można uznać za błąd, bo każdą szedłem mniej więcej równo. Xt miałem dopiero przy 12k bitew, w garażu mając jednocześnie kilka 7-9t. Przez to 12k bitew nie mogłem grać na CW, żadnych turniejów ani nic. Lepiej na początku cisnąć 1 linię, potem można wziąć się za ich większą ilość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...