Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting z dostępem do rcon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje zakup hostingu do serwera mc i potrzebuje mieć dostęp do RCON abym mógł podłączyć własny ItemShop jeśli korzystacie z takich hostingów proszę podajcie nazwy będę wdzięczny

banner.png

Zapraszam serwer freebuild + działki + prace

Opublikowano

@Szmaragdzik Przeczytaj regulamin.

Z tego co mi się wydaje większość hostingów umożliwia dostęp do RCON.

Ja Tobie polecam pukawka.pl, ponieważ są stabilne maszyny, BOK strasznie szybko odpowiada (mi w ciagu kilku minut), panel ma najwięcej opcji (możliwość wgrania własnego silnika, i wiele więcej).

bannergif.gif

Opublikowano

Lvlup.pro :

* Nie ma zablokowanego RCON'A

* BOK odpowiada dość szybko

* Hosting bardzo sie rozwija :)

* Ladny i prosty w obsludze panel

- za zarobione środki możesz równierz kupić WWW, własną domenę, czy też usługi ts3 :) Osobiście polecam

Co do słów, że większość hostingów umożliwia dostęp do RCON zgodzę sie. Z tego co mi wiadomo RCON nie udostępnia:

* Craftserve

* Enderchest

Pozdrawiam

Adminek

Opublikowano

@Szmaragdzik

Lvlup a pukawka to obecnie roznica ery kamienia łupanego do czasow wspolczesnych

Nie polecaj hostingu serwera ktory ma smieszne ceny za tak niskie parametry i lagi gdzie inny serwer gdybam ze nawet mineserv jest lepszy.

Kto nie wierzy moze sie przekonac na ich flagowym serwerze(reklamy nie bede robil wszystko jest na stronie) gdzie ich vps niby ma 32 gb ramu na ten serwer a laguje i to porzadnie przy 250-300 osobach i 150 gdy renderuje sie mapa. To smiech na sali, nigdy nie widzialem serwera na ktorym sa lagi na poczatku edycji. Duza zasluga to tez administracji bo glupia dynmapa to by nawet wyrenderowala w 2 dni ale mimo wszystko hosting jest na tyle nie stabilny ze zyczylbym go tylko najgorszemu wrogowi.

@topic

Pukawka lub fiberhost, dobrym wyjsciem by bylo tez kupienie vpsa w ovh

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

­Jeżeli zamierzasz ogólnie prowadzić jakiś lepszy serwer, zalecam kupno VPS, lub dedyka, tam masz wgląd do wszystkiego i nic nie masz po blokowane...

Hostingi obecnie ograniczają wszystko do minimum... jeżeli już naprawdę chcesz hosting, zobacz ofertę pukawki. ;)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...