Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą na serwerach beginner ISS TH

xFannyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że przegrałem już ponad 48h i po tym czasie nie mogę grać na serverach beginner.Chcąc wejść na normalne servery nie pokazuje mi żadnych mam tam pusto.Wiecie może jak to naprawić? (nie wczytuje się lista oficjalnych serwerów)

\

Opublikowano

Mam taki problem, że przegrałem już ponad 48h i po tym czasie nie mogę grać na serverach beginner.Chcąc wejść na normalne servery nie pokazuje mi żadnych mam tam pusto.Wiecie może jak to naprawić? (nie wczytuje się lista oficjalnych serwerów)

Reinstall

­

Opublikowano

Mogę spróbować ale kiedyś też miałem taki problem oraz mój kolega również nie widzi oficjalnych serwerów, próbowałem też przez VPN ale to też nie działa :/

\

Opublikowano

Mogę spróbować ale kiedyś też miałem taki problem oraz mój kolega również nie widzi oficjalnych serwerów, próbowałem też przez VPN ale to też nie działa :/

Może są po prostu offline ?

­

Opublikowano

Nie nie gdy wejdę poprzez przycisk quick join to normalnie wchodzę tylko że to jest na ranodomowy serwer.Po prostu lista serwerów mi się nie wczytuje lub nie działa i nie wiem czemu

\

Opublikowano

Nie nie gdy wejdę poprzez przycisk quick join to normalnie wchodzę tylko że to jest na ranodomowy serwer.Po prostu lista serwerów mi się nie wczytuje lub nie działa i nie wiem czemu

A jak wcześniej go naprawiłeś ? może to ten sam problem 

­

Opublikowano

Wcześniej nie obchodziło mnie to, bo grałem na serwerach beginner ale teraz są już dla mnie zablokowane a oficjalnych nie widzę i nie mam jak grać :(

\

Opublikowano

Wcześniej nie obchodziło mnie to, bo grałem na serwerach beginner ale teraz są już dla mnie zablokowane a oficjalnych nie widzę i nie mam jak grać :(

Zobacz ten reinstall,może restart steama

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...