Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] EXP

TheBumek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z expem. Np. ustawię dzikiemu psu, żeby z niego leciało 25 expa to i tak mi leci po 10. A jeśli dam 50 to i tak samo leci mi 10. Ktoś wie czemu? game_2089M, db_1866. Daję lajki. W game jest ustawione na 2 level 100 wymaganego pd. Na 10 lvl potrafi nawet lecieć po 100 i potem się zwiększa.

Opublikowano

Ale inni np. dają 12 pd i tyle im po zabiciu daje a mi nie.

Zależy to od levela - jaki level masz ty a jaki mob. Ale można tę funkcję na expa w game podmienić, żeby było niezależnie od levela i nawet jak 200 lvl rozwali psa to dostanie tyle ile masz w bazie. Jeśli pracujesz oczywiście na source :)

Opublikowano

Zależy to od levela - jaki level masz ty a jaki mob. Ale można tę funkcję na expa w game podmienić, żeby było niezależnie od levela i nawet jak 200 lvl rozwali psa to dostanie tyle ile masz w bazie. Jeśli pracujesz oczywiście na source :)

Ale to jest cholera dziwne, innym na 2089 dobrze leci a mi nie. Na 50 levelu potrafi mi z tego psa lecieć kilka tysięcy expa.

Opublikowano

U innych może tak lecieć normalnie ten exp, bo pewnie diffem "skorygowali" sobie funkcję w game, co prawda czystego game_2089M nie mam, ale mogę Ci podesłać swoje i sobie sprawdzisz, czy leci z niego exp normalnie, czy tak samo jak na Twoim.

arijh2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...