Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota czy warto zaczynać?

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Grałem w lola 5 lat lecz przejadł mi się on na maxa i już nigdy do niego nie wrócę i chciałbym się zapytać czy Dota o którą każdy się kłuci czy jest lepsza jest naprawdę grą godną zagrania.Jest sens pobrania 13GB jeśli grałem tak długo w lola?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Dokładnie pobiera 7GB a po rozpakowaniu tego wszystkiego wychodzi +/- 13GB. Ja myślę, że warto głównie dlatego, ze Dota2 staje się coraz bardziej popularna nie tylko przez zagraniczną społeczność ale i Polską. Dodatkowo E-Sport związany z D2 również stał się bardziej popularny i coraz więcej turniejów zaczyna być organizowanych (dla tych mniejszych i większych drużyn). Oczywiście problem dot. toksycznych graczy zawszę będzie ale to chyba w każdej grze tak jest.

Opublikowano

Czyli w Dota też są trolle feddujący przeciwny team?W lolu to się zmniejszyło ze względu na wzrost popularności CS GO i wszystkie gimby przestały w to grać. :P

Opublikowano

Początki mogą być trudne, ale nie zniechęcaj się i próbuj. Jeżeli nawet nie wypali to nic nie stracisz :D Moim zdaniem graj.

Opublikowano

Dota jest trudniejsza niż LoL o 200%.

Po pierwsze to zapomnij wszystkiego czego nauczyłeś się w lolu.

Czytaj dużo poradników i oglądaj filmy instruktażyjne o postaciach?

Czy warto? No pewnie lepsza z mob na rynku xD

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi pobiorę Dote w nocy.

Temat do zamknięcia.Dziekuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...