Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Finn - szukam działającego skryptu do Ryze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajcie jakiś skrypt do ryze. Gram na bolu od finna i wszystkie skrypty na ryze które testowałem nie działały (po naciśnięciu spacji postać nie używała skiili).

Opublikowano

a brałeś liby do common /

Pobrałem bola z nulled i tam już większość biblotek w common chyba jest. A próbuję odpalić skrypt Glory Ryze ( http://forum.botoflegends.com/topic/2400-glory-ryze/) i z tego co tu widzę to nie trzeba pobierać żadnych innych plików tylko skopiować ten skrypt i wkleić do bola. Potem w grze skrypt niby działa lecz jak nacisnę spacje to nie robi tego combo.

Opublikowano

Pobrałem tego glory ryze tez niby działa ale nie działa.A to chyba dlatego że ten skrypt jest zrobiony pod starego ryze.Ten skrypt jest już chyba outdated 

Opublikowano

Pobrałem tego glory ryze tez niby działa ale nie działa.A to chyba dlatego że ten skrypt jest zrobiony pod starego ryze.Ten skrypt jest już chyba outdated 

Dzięki za sprawdzenie. A jest może jakiś działający skrypt do ryze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...