Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheSunzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mNBfpy6.png

gGxxVZb.png

e6T1vjH.png

• Typ Serwera 

Lobby

• Dostepne Serwery 

PVP, EASY HC

• Ilosc Slotow 

Nielimitowane

• Adres Serwera 

STEVEUP.PL

• Strona Serwera 

STEVEUP.PL

• TeamSpeak 3 

STEVEUP.PL

• Start serwera nie jest jeszcze ustalony gdyz nie jest jeszcze skonczony jak i dopracowany 

Uxavcj1.png

Dlaczego my? Mamy duze doswiadczenie w prowadzeniu serwerow minecraft jak i dbanie o naszych graczy!

Ponadto prowadzilismy juz kiedys duzy serwer od 2011 roku do 2014 roku, po roku przerwy chcemy zrobic reaktywacje naszego starego serwera ale z nowa nazwa! Nowa maszyna! Stabilniejsza administracja!

Zapewniamy cie Graczu ze nie znajdziesz u nas na serwerze lagow jak i nie wyszkolonej administracji!

Ktora nie potrafi se poradzic z cheaterami lub innymi rzeczami. 

Z czasem ilosc trybow gry bedzie sie zwiekszac!

U8gFwU7.png

PVP 

• EASY HC 

5VZWN9a.png

• WKROTCE 

yYhH04V.png

e8HkmX7.png

gGxxVZb.png

Grafika Stworzona Przez @TheSunzo

Zakaz kopiowania Grafiki jak i informacji!

Opublikowano

Prezentacja ładna, ale za mało informacji. Dopisz np. co się znajduję na serwerze pvp, czy to jest chestpvp czy hardpvp itp.

Za chwilę zawitam i obczaję bardziej dokładnie serwer.

Jest to dopiero zapowiedz, serwer juz dawno dzialal ale upadl a teraz reaktywujemy go :)

Co do informacji i zdjec to zostane one dodane gdy juz bedzie mapa gotowa itp..

Opublikowano

Prezentacja super! Tylko troche mało informacji sie w niej znalazło oraz brak ssow z serwera :(

Jednak napewno serwer odwiedze

Opublikowano

Prezentacja super! Tylko troche mało informacji sie w niej znalazło oraz brak ssow z serwera :(

Jednak napewno serwer odwiedze

Malo informacji gdyz tak naprawde serwer jest dopiero w 25% ukonczony ale pracujemy caly czas, brak ssow? mapa nie jest skonczona nawet pod lobby.

Ale nasi budowniczy dzis skoncza lobby i mape pod serwer pvp, rozwine prezentacje i dodam wiecej informacji.

Opublikowano

Własnie zakupiliśmy maszynę dedykowaną :)

Specyfikacje maszyny:

Procesor: Intel Xeon E5-1620v2

Rdzenie/Wątki: 4/8

Częstotliwość: 3,7GHz+

RAM: 64GB DDR3 ECC 1600 MHz

Łącze: 500 Mbps

Hosting: OVH.pl

Opublikowano

UWAGA Z DNIEM DZISIEJSZYM MUSZE OGLOSIC IZ PRZEJMUJE SERWER :)

Z Administracji odszedl DarkHacker i DemonxDPL [*] 

Ale serwer bedzie! Nie bojcie sie :)

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym muszę was poinformować że serwer nie upadł nikt nie odszedł TheSunzo został wyrzucony z administracji za przedstawianie siebie jako kogoś innego (Kłamstwo)

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym muszę was poinformować że serwer nie upadł nikt nie odszedł TheSunzo został wyrzucony z administracji za przedstawianie siebie jako kogoś innego (Kłamstwo)

Jak nikt nie odszedl? Wszyscy :) Ja zostalem i maszyna tez :) Po za tym to ty zostales wyrzucony i masz bol dupki :,) ahh Demonik demonik domena tez jest moja..

W kazdym badz razie chcialbym wam powiedziec iz serwer bedzie nic sie nie zmienia oprocz administracji :)

Opublikowano

JAK  TO? DOMENA JEST MOJA!­ JA TA DOMENE Z GUARDEM WYMYSLILEM!

No tak :) Ale mamy w 3 dostep do niej a cala stara pseudo ekipa chciala nas oszukac :) ale nie udalo ci sie tym razem Demonik :*

Opublikowano

Prezentacja jest estetyczna i staranna jeśli chodzi o warstwę tekstowo-opisową. Brakuje jednak jej zdecydowanie screenów, a najlepiej jakiegoś fimiku prezentującego serwer. Ogólnie wrażenie bardzo dobre i chętnie zagram na serwerze kiedy wystartuje.

images.jpg

Opublikowano

Prezentacja jest estetyczna i staranna jeśli chodzi o warstwę tekstowo-opisową. Brakuje jednak jej zdecydowanie screenów, a najlepiej jakiegoś fimiku prezentującego serwer. Ogólnie wrażenie bardzo dobre i chętnie zagram na serwerze kiedy wystartuje.

Ahhh, wiem ze brakuje Screnow jak i dokladnego opisu serwerow ale jak narazie budujemy wszystko do teraz mamy skonczone, Lobby, Easy HC.

Prace caly czas trwaja, cala administracja potrafi siedziec od 6 do 10, przerwa pol godziny i do 16, nie ktorzy z naszej ekipy niestety pracuja i tez dlatego leci to powoli ale serwer wystartuje na 100% i macie na co czekac :)

Opublikowano

Strona Internetowa nie działa - przekierowuje do home.pl :D

Tak wiemy, nasza strona internetowa jest jeszcze w trakcie tworzenia :) 

@ref

Poszukujemy Reklamatorow / YouTuberow

Jesli ktos chce sie zglosic pisac na pw.

Opublikowano

Jak macie się z Administracją kłócić to nie na forum... Na pewno przez takie cos nie wbije ;-;

Wszystko zostalo wyjasnione :) Po za tym na dzien Aktualny jestem tylko ja w ekipie.

Nie wbijesz? Twoja strata a naprawde bedzie co porobic :)

@ref

Dzis wieczorem jak bede mial czas dodam zdjecia z Lobby jak i EasyHC gdyz obydwie mapy sa skonczone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...