Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Globalna kara czasowa - status niezaufanego

sakaruma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wczoraj grałem sobię misję z tej nowej operacji :) Zeby zabić z Olbrzyna 10 osób  [ GRAŁEM BEZ CZITÓW ] , Nagle gdy nastapiła zmiana mapy wywalilo mnie , gdy w tym czasie na moim koncie steam pojawiło się takie coś : 11667466_444900392346592_302770152991119

Niewiem co to jest , proszę o wyjaśnienia kiedy zostanie zdjęta + w jaki spobób ja dostalem :) 

Opublikowano

30 dni okolo, jest to overwatchban

To jest perm, a nie OW na 30 dni.

Nie odwołasz się od tego, trzeba było grać na mixach czysto.

Opublikowano

@ NeqGPlay

Pewny jesteś na 100% ??? ze to jest na 30 dni.. i co to znaczy overwatchban.. :) I zaco !? 

Overwatch ban jest to blokada otrzymana po overwatchu, czyli tego "systemu", przez który gracze wydają werdykty czy ktoś ma haxy czy też nie. Niestety proście nie umiem wyjaśnić. Co to Twojego bana, jest to ban za oszustwa. Musiałeś mieć cheaty, bądź po prostu otrzymałeś Overwatch'a. Chyba można poczytać o tym więcej na stronie Steam'a w zakładce support.

Opublikowano

To jest perm, a nie OW na 30 dni.

Nie odwołasz się od tego, trzeba było grać na mixach czysto.

Ale to jest tak ze pierw jest Overwatch od społeczności a potem to wszystko ocenia Valve dokładnie tak ? bo tak mi niektórzy mówią

Opublikowano

Nie mówisz " o nie, przecież ja nic nie używałem, gdzie się mogę odwołać" czyli prawdopodobnie haxowałeś, a banowanie za haxy POPIERAM.

Opublikowano

Nie mówisz " o nie, przecież ja nic nie używałem, gdzie się mogę odwołać" czyli prawdopodobnie haxowałeś, a banowanie za haxy POPIERAM.

Czy ja coś takiego napisałem ?? chcę się dowiedziećna ile ten ban jest i czy jestem przed czy po overwatchu , oraz czy Valve będzie mnie sprawdzało czy juz sprawdziło ! :c

Opublikowano

Dostałeś bana, zostaw ten temat.

Na siłę próbujesz ratować swoje konto, jak typowy polaczek cebulaczek, bo zawsze sobie mówisz "a nuż może będę spokojnym haxem, nikt nie zauważy, a jak coś to mama da znowu 5 dyszek na cska". I ni c***a, dostajesz bana, a i tak próbujesz się ratować.

Nigdy nie ukryjesz haxów. Jak jesteś genialnym cziterkiem to poukrywasz to jakiś czas, może nawet rok ci się uda. A potem VACacje.

Co do tematu: wydaje mi się, że to perm. 

Więc raczej z kontem nic nie zrobisz. :)

EDITTTT:

@sakaruma

Każdy tak mówi.

mamo, pls nie czitofalem kóp mi ceesa bo koledzy czekajom no ;-;

­

challenger.png

Opublikowano

Na siłę próbujesz ratować swoje konto, jak typowy polaczek cebulaczek, bo zawsze sobie mówisz "a nuż może będę spokojnym haxem, nikt nie zauważy, a jak coś to mama da znowu 5 dyszek na cska". I ni c***a, dostajesz bana, a i tak próbujesz się ratować.

Nigdy nie ukryjesz haxów. Jak jesteś genialnym cziterkiem to poukrywasz to jakiś czas, może nawet rok ci się uda. A potem VACacje.

­

Podobno jest to blokada przed graniem mm-ów i na jakim kolwiek serwerze..

z blokadami vac , i teraz Valve sprawdza moje konto , A CZITÓW NIEMIAŁEM ! :) Moj kumpel tez dostal takie cos i potem go odbanowali..

Opublikowano

To jest perm. Nie odwołasz się. 

Jeśli dopiero sprawdzają twoje konto to ten baner wygląda tak:

53364696173826749869.jpg

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Czy ja coś takiego napisałem ?? chcę się dowiedziećna ile ten ban jest i czy jestem przed czy po overwatchu , oraz czy Valve będzie mnie sprawdzało czy juz sprawdziło ! :c

Zobacz na ss co pisze. Słowo permanentny idealnie określa długość bana.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Bardzo dobrze, że łapią czitów, przez takie gówna jak ty nie da się w tą grę normalnie grać.

Opublikowano

EDITTTT:

@sakaruma

Każdy tak mówi.

mamo, pls nie czitofalem kóp mi ceesa bo koledzy czekajom no ;-;

­

Nie wrzucaj każdego do tego samego worka. Od roku jestem w globalu, raz spadłem do supreme, mam przegrane ponad 5k godzin w 1.6, i 4.5 w CS:GO, nigdy niczego nie używałem, 3 dni temu zawitał Mi overwatch po tej nowej aktualizacji, gram FACEITy, ESEA wykupione, wiele razy byłem na bardziej znanych transmisjach live po +5k osób. Napisałem odwołanie, uwzględniając wszystkie za i przeciw do tego dałem link do udostępnienia ostatnich 8 meczy. Po 3 dniach dostałem unbana, konto clear jak wcześniej. Jak widać bez problemu da się wrócić na to samo konto, wystarczy ze masz dowody na niewinność.

@Topic: PERM żegnam.

@robak3210z - Z tego co czytałem to to jest za greefing a nie sprawdzanie mordo :)

Ps. Co do samego OW fajnie że to jest, ale to powinny oglądać osoby z większym pojęciem o grze, niż niskie rangi z przegranymi 1k h > X gdyż nie rozumieją jeszcze wielu aspektów gry. A sam IZAK robi małą głupotę robiąc te prędkości 1/4 i 1/2 dlatego że dema są same w sobie zdekonwertowane do 16 ticków (teraz do 32, ale wygląda jeszcze gorzej) co samo przez siebie mówi ze będzie wyglądać podobnie do 1.6 gdzie nie musiałeś nawet trafić w ciało a wchodziło.

Opublikowano

Nie zapominaj ze jeszcze ranga gold nova 1 ma dostep do overwatcha :)

Osobiscie znam osoby ktore maja ponad 1k h w csgo i siedza w goldzie.

Czas gry niczego nie zmieni bo mozna odpalic gre i isc sobie na wycieczke w gory.

Opublikowano

Nie zapominaj ze jeszcze ranga gold nova 1 ma dostep do overwatcha :)

Osobiscie znam osoby ktore maja ponad 1k h w csgo i siedza w goldzie.

Czas gry niczego nie zmieni bo mozna odpalic gre i isc sobie na wycieczke w gory.

To nie tylko sam czas gry, trzeba mieć ileś tam meczów rankingowych wygranych, ja mam gold 4 i nie mam overwatcha.

Opublikowano

To nie tylko sam czas gry, trzeba mieć ileś tam meczów rankingowych wygranych, ja mam gold 4 i nie mam overwatcha.

150 meczy wygranych trzeba miec, lub range gold nova 1. To co napisalem o czasie gry jest bylo odpowiedzia do poprzedniego posta.

Opublikowano

150 meczy wygranych trzeba miec, lub range gold nova 1. To co napisalem o czasie gry jest bylo odpowiedzia do poprzedniego posta.

Przecież napisałem że chodzi o range i ilość przegranych godzin. Czytaj ze zrozumieniem.

"niż niskie rangi z przegranymi 1k h > X" Żebyś nie musiał wracać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...