Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motor 50cm

premul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki moto byście polecili budżet tak z 3tys, myślałem nad zippem pro 50 ewentualnie rs 50

Da się dostać jeszcze TZR ale strasznie zjechaną ;/ co polecacie ?

Opublikowano

Jaki chcesz ten motocykl? Może coś porządnego? Simson s51 w zajebiaszczym stanie, a sprzęt na lata i śmiga bardzo dobrze, a jego cena leci do góry jak szalona, więc dobra inwestycja.
Może cross? Sprecyzuj co dokładnie chcesz :)

Opublikowano

Jaki chcesz ten motocykl? Może coś porządnego? Simson s51 w zajebiaszczym stanie, a sprzęt na lata i śmiga bardzo dobrze, a jego cena leci do góry jak szalona, więc dobra inwestycja.

Może cross? Sprecyzuj co dokładnie chcesz :)

Coś no wyglądem jak zip pro 50/Tzr no ogółem sportowego, nie musi wytrzymać nie wiadomo ile lat,tak by było na ten sezon oraz przyszły.

Zależy mi na wyglądzie oraz na tym by pojechał tam te 80/90 km/h

Opublikowano

Standardowo: Derbi gpr 50, honda nsr 50 oraz aprilia rs 50 ;) 3 najlepszy pozycje do 3 tysi. Nie kupuj zippów, rometów itp po kilkunastu km się rozpadną ;d

Tak patrzyłem na OLX i wszytko z tego co podałeś rocznikiem jest 96,97 więc tak trochę nie fajnie ;/

A jeśli dajmy się już znajdzie jakiś np 2006 to sporo wykracza  za mój budżet.

Opublikowano

Tak patrzyłem na OLX i wszytko z tego co podałeś rocznikiem jest 96,97 więc tak trochę nie fajnie ;/

A jeśli dajmy się już znajdzie jakiś np 2006 to sporo wykracza  za mój budżet.

Derbi powinieneś znaleźć z ~2005r za 3 koła. Możesz sprawdzić rieju rs2 :)

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...