Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Vesteris.pl

Chilloout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Miesiąc temu kiedy znalazłem ten serwer i bardzo upadabniał się do serwera na którym była zaj*ista atmosfera

postanowiłem nagrać coś z tego serwera, czemu by nie? smile.png W między czasie dograł się kolega - Frekuenti

Co prawda nie jesteśmy profesjonalistami a amatorami i prosimy o wyrozumiałość, a miło by widzieć komentarze

z uwagami co się nie podoba a co się podoba. Tym moglibysmy się kierować i na przyszłość robić coś lepszego wink.png

Odcinek 1

Chciałbym zaznaczyć, że ja też nagrywałem tylko po końcowym efekcie okazało się, że film 14-sto minutowy ważył 12GB po mordowaniu z zmniejszaniem wagi pliku, renderowaniem postanowiłem nie wstawiać tego na świat YT tylko nagrać jeszcze raz. Dodam, że z Frekuentim nagrywamy razem i można obejrzeć odcinek z mojej perspektywy na moim kanale i z jego perspektywy na jego kanale.

Pozdrawiam.

Pierwszy odcinek bez freka na moim kanale z Vesteris.PL

Niebawem odcinek 2! wink.png

Odcinek 1

https://www.youtube.com/watch?v=5Gye36ozghU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...