Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naklejki

Just Diego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proroka na mpc raczej nie ma...

Nie wiadomo... Zapewne trochę zdrożeje... Zależy od jej ilości, jeśli widzisz że czegoś jest mało na rynku, a już tego nie będzie, to zapewne będzie drożeć... 

Aczkolwiek nie spodziewaj się że będzie tak, jak z naklejkami IBuyPower... Wtedy ludzie tak nie zwracali na to uwagi + było mniej graczy. Taką cenę mogłaby osiągnąć dopiero za kilkanaście lat, w przypadku gdyby CS:GO byłby dalej tak grany jak tera, a 3DMAX wpisałoby się jakoś znacznie do historii... Zrobiło tak? Choć i tak wątpię, jest ich za dużo... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Proroka na mpc raczej nie ma...

Nie wiadomo... Zapewne trochę zdrożeje... Zależy od jej ilości, jeśli widzisz że czegoś jest mało na rynku, a już tego nie będzie, to zapewne będzie drożeć... 

Aczkolwiek nie spodziewaj się że będzie tak, jak z naklejkami IBuyPower... Wtedy ludzie tak nie zwracali na to uwagi + było mniej graczy. Taką cenę mogłaby osiągnąć dopiero za kilkanaście lat, w przypadku gdyby CS:GO byłby dalej tak grany jak tera, a 3DMAX wpisałoby się jakoś znacznie do historii... Zrobiło tak? Choć i tak wątpię, jest ich za dużo... 

Jakoś mnie nie przekonałeś (Do tego ten awatar yasuo, taki przekonujący ^^) Mimo wszystko dzięki, lecz czekam na dalsze wypowiedzi

Opublikowano

Jakoś mnie nie przekonałeś (Do tego ten awatar yasuo, taki przekonujący ^^) Mimo wszystko dzięki, lecz czekam na dalsze wypowiedzi

A co Ty myślisz że jak team się rozpadł to nagle jego nowe naklejki, których jest od ciula podrożeją o 100€? Rynek jest dynamiczny, ale gdyby to tak działało, to naklejki mniejszych drużyn byłyby droższe od tych, które wygrywają turnieje... 

A tak offtopic, co ma awatar yasuo do przekonywania? Grałem kiedyś w lola, w dodatku tężę postacią, to takowy sobie ustawiłem... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

popatrz ile chodzi naklejka np. fnatic z katowice 2014 a ile z katowice 2015 ,,,,,   ewnie za rok bedzie to samo z 2015 ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...