Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Okradzione konto

Codii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem na wstepie zaznacze ze nie wiem czy dobry dzial wybralem. Dzisiaj chcialem sobie kupic coinsy do fify 15 i znalazlem taka stronke http://futcoinsshoppl.wix.com/futcoinsshoppl no i kupilem sobie 2,5 mln coinsow za 100 psc. Czekalem okolo 2 godzin na coinsy bo niby im sie transfer zepsul i musza przeyslac recznie i mam nie wlaczac consoli oczywiscie podalem im wszystkie pasy do psn futa i psc. Kiedy wyczulem ze cos kreca wszedlem na fife patrze na moj sklad a tam pusto wszystko usuniete karty no a calkiem dobre je mialem. Co moge teraz zrobic ?

--

Opublikowano

Po pierwsze EA uważa kupowanie coinsów za oszukiwanie. Nie popierają tego, dlatego wprowadzili widełki. Pieniędzy nie odzyskasz, niestety dałeś się wrobić. Po prostu następnym razem uważnie sprawdzaj czy dana stronka nie oszukuje. Nie da się NIC zrobić.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...