Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] 3# Metin2 Na Hakach-Vesteris.pl

xHakser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że ludzie coraz częściej mylą pojęcie "Cheater" od "Hacker".

Jesteście zwykłymi Cheterami, a nie Hakerami. Wy nie Hakujecie na serwerze (czy serwera) ,tylko Cheterujecie. Nie gracie na Hakach tylko na Chetach. (jeżeli tak to można odmienić).

Jedynie co hakowaliście to PinBall'a albo Sapera na Windowisie i o to według poradnika starszych kolegów.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Widzę, że ludzie coraz częściej mylą pojęcie "Cheater" od "Hacker".

Jesteście zwykłymi Cheterami, a nie Hakerami. Wy nie Hakujecie na serwerze (czy serwera) ,tylko Cheterujecie. Nie gracie na Hakach tylko na Chetach. (jeżeli tak to można odmienić).

Jedynie co hakowaliście to PinBall'a albo Sapera na Windowisie i o to według poradnika starszych kolegów.

Zgadzam się, ja np. dostałem od starszego kolegi zestaw małego hakiera (A tak serio to nie dostałem, musiałem sam szukać ;/).

W skład wchodzi jakiś builder i crypter, ale ten zestaw działał tylko na windowsach, a ja windowsa nie lubię, to dużo z wirusa nie korzystałem.

Osiągnięcia oczywiście swoje mam, testowałem ten zestaw tylko i pedobear alert się otworzył (Ogólnie odradzam bawienie się tego typu wirusami wszystkim, sporo latek można nałapać, jak ktoś nie potrafi się dobrze maskować):

2s0ecu1.jpg

sfhusp.jpg

Ja natomiast zawsze byłem fanem telefonów, a szczególnie tych z systemem Android.

Myślałem, myślałem, aż się zamyśliłem i coś wkońcu wymyśliłem.

Oto efekty mojego myślenia:

anzqk4.jpg13z7ols.jpgizyg5i.jpg2uzxogk.jpgvzztz4.jpg16iz5hf.jpg2qu41ex.jpg14y7d4n.jpg33pekg1.jpg

Teraz ciekawostka!

Wiecie, że z moich znalezisk na telefonach kobiet wynika, że około co 3 laska robi sobie nagie selfie przy pomocy telefonu?

No to już wiecie.

Dziś napisałem mądrego posta, w którym zademonstrowałem Wam czym różni się Cheatowanie od Hackowania.

Dodatkowo poznaliście ciekawostke o której napewno większość z Was nie wiedziała.

Co do filmu to słabe wykonanie, bo swój nick pokazujesz...

Pomyślał byś trochę ziomuś, nawet cheatować trzeba umieć.

Ps. Przepraszam, że ocenzurowałem zdjęcia, ale obawiałem się, że cycki nie zostaną na tym forum ciepło przywitane.

Na sam koniec chciałbym z tego miejsca pozdrowić panów Rebekka i Dude w imieniu całej ekipy Lazy-Dogs.

Wiem, wiem i tak nie wiecie pewnie kto to jest i co to za ekipa, ale chciałem być miły.

Mam nadzieje, że już nikt za tego starego pryka poszukiwanego przez wojsko nie płaci 5000 zł.

Ale to z góry napisze, że nie znam go, żeby nie było :D

Tyle odemnie, jakby ktoś miał hakierskie pytania to zapraszam na PW po kontakt, ja natomiast wracam do Chartetu studiować algorytmy, a dla Was muzyczka (Przydałoby się, żebyście wreszcie skończyli z sobą wojować):

tumblr_static_6t7qc5q8xtcsgo04c88ws04gk.

ou8tc8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...