Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktos cracka do Sac:R?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Crack'a SAC:R

Chyba nie ma z tego co mi wiadomo ( publicznie )

Ja posiadam ;x,a czemu pytasz?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ja posiadam ;x,a czemu pytasz?

Oczywiscie ze posiadasz :) , co do tematu : nikt nie opublikowal jeszcze wersji cracked jedynie dziala opcja z nickiem BoL'a wystarczy poszukac . Powodzenia

Jeszcze Jeden troll na temat Crack SAC:R  i leci report.

Opublikowano

Oczywiscie ze posiadasz :) , co do tematu : nikt nie opublikowal jeszcze wersji cracked jedynie dziala opcja z nickiem BoL'a wystarczy poszukac . Powodzenia

Jeszcze Jeden troll na temat Crack SAC:R  i leci report.

XDDDDDDDD ,bo ty wiesz co ja mam na swoim dysku ,w pokoju etc xD? jprd jaki typ,bez odbioru.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

XDDDDDDDD ,bo ty wiesz co ja mam na swoim dysku ,w pokoju etc xD? jprd jaki typ,bez odbioru.

Wystarczy wiem co sie dzieje na nulled.io Kretynie , jestem jedym lacznikiem tam ktory sie orientuje co tam jest a czego nie ma . I zaden random nie bedzie mi mowil co ma , bo gowno mnie interesujesz. Liczy sie ze SAC:R nie ma crackowanego imbecylu.Wracaj do szkoly jak czytac nie potrafisz. Internety to widze dla ciebie latwa sprawa ale i tak tu nic nie osiagniesz. Bardziej przybywam na nulled niz ty swoje zycie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...