Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak teraz zarabiać w tf2 ?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od kiedy backpack.tf dodał ceny killstreak`ów nie mam możliwości zarobku (dawniej osoby sprawdzające cenę np. rewolvera widzieli np. 1 ref, a tak naprawdę cena tego przedmiotu na rynku to ok. 1 key).... Więc jak teraz zarabiać ? Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Rynkowi nie można ufać,tam ceny są niezgodne z bp.tf więc sprzedawaj zgodnie z cenami z BP.

Nie zrozumiałeś mnie, dawniej na bf.tf ceny były takie same dla (zwykle) ks strange i strange..... więc mogłem sobie zarobić na rynku (ludzie zwykle nie kupują ks normalnie za keye...)

Opublikowano

Nie zrozumiałeś mnie, dawniej na bf.tf ceny były takie same dla (zwykle) ks strange i strange..... więc mogłem sobie zarobić na rynku (ludzie zwykle nie kupują ks normalnie za keye...)

Są którzy kupują bo nie znają cen,tak to sprzedawaj jak sprzedawałeś dalej.

Ja ci polecam brać udziały w konkursach i sprzedawać bronie za scrapy. http://backpack.tf/profiles/76561198227986604

Patrz: Od powstania mojego nowego konta na steam kolega mi dał PSC za 30zł bym doładował sobie steam i kupił premke (kupiłem dwa klucze które mu oddałem),patrz historie trade'ów...większosć są to bronie za scrapy,prezenty i za konkursy,więc polecam ci taki sposób na który w ciągu miesiąca mam z 1 refa 40 refów. 

Opublikowano

Są którzy kupują bo nie znają cen,tak to sprzedawaj jak sprzedawałeś dalej.

Ja ci polecam brać udziały w konkursach i sprzedawać bronie za scrapy. http://backpack.tf/profiles/76561198227986604

Patrz: Od powstania mojego nowego konta na steam kolega mi dał PSC za 30zł bym doładował sobie steam i kupił premke (kupiłem dwa klucze które mu oddałem),patrz historie trade'ów...większosć są to bronie za scrapy,prezenty i za konkursy,więc polecam ci taki sposób na który w ciągu miesiąca mam z 1 refa 40 refów. 

Ja tam chyba trochę szybciej  zarabiałem (raz na wymianie zarobiłem 3 keye - 3 bronie (za przedmiot warty 3 keye zapłaciłem 3 bronie))

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurcze ja sam nie wiem jak teraz zarabiać,ja zarabiałem bardzo dużo jak wyszły karty steam pierwszy raz,skupowałem jedną kartę za broń/max scrapa,a potem się sprzedawało nawet po 2 rec,a niektóre karty po ref.Wtedy klucz kosztował 5-6 refów,a teraz 18 refów!!! Ja się pytam co to jest xD ale za to można kupić więcej rzeczy za ten jeden klucz.

Żałuję,że sprzedałem swój ekwipunek...

@Edit Teraz można zarabiać jak w cs,na tych operacjach :) Czyli inwestycja w operację,a potem otworzenie skrzynki i czekanie na szczęście :)

Albo nadal zarabiać na ludzkiej niewiedzy :D

@Edit2 - jeśli chcesz dodaj mnie na steam :P Nie przejmuj się,że wszystko na moim koncie jest po ROSYJSKU,to dla trollu ;D

http://steamcommunity.com/id/highlander2131/

Możesz tam zerknąć w moje zrzuty ekranu z Team Fortress 2 i zobaczyć jakie miałem sety :D

Przykładowy? Scout,czapka rozrabiaki vintage na czarno,błysk geniuszu na czarno,scattergun z diamentową głową robota strange,trampki bucka turnera oryginalne na czarno,wściekłe mleko strange i piaskun strange :P

A setów do scouta miałem cztery :D

Zapomniałbym,jeszcze miałem unusuala na inżyniera,chyba efekt ognik.Można też znaleźć w moich screen shotach z tf2 na steam.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...