Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Problem z pobieraniem na steam

jda

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam,

Niedawno wystąpił problem z pobieraniem gier na steamie u mnie. Steam po prostu zatrzymuje pobieranie co chwilę. A jak pobieranie dojdzie do końca to nie chce zainstalować danego elementu. Mógłbym w kółko klikać, aby mi zainstalowało, ale i tak tego nie zrobi. Był robiony: całkowity reinstall steama i counterstrike:go, ponieważ tylko w to gram, próbowałem również pobierać borderlandsa, bez większych skutków, było to samo. Region pobierania był zmieniany wielokrotnie, lecz to też nic nie dało. Był robiony nawet reinstall systemu, również bez skutków. Chciałbym dodać, że na drugim komputerze wszystko śmiga na moim koncie bez większych problemów, bez problemu pobieram i instaluje gry ze steam'a. Próbowałem przegrywać folder steam z drugiego komputera, lecz nic to nie dało, znowu zaczęła się pobierać jakaś aktualizacja do cs'a która oczywiście się nie chciała zainstalować, i podczas pobierania się zatrzymywała. Dzięki za pomoc. Pozdro

Opublikowano

Być może masz nałożoną jakąś blokadę lub ograniczenie na partycję (na której znajduje się Steam), spróbuj wybrać podczas instalacji inny dysk - na którym masz wystarczająco dużo miejsca. Po pobraniu możesz też sprawdzić spójność plików, powinno pomóc. ;)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...