Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy tajemniczy champion?

mambrata123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zeby mozna bylo otrzymac tajemniczego bohatera trzeba bylo polaczyc swoje konto z facebookiem oraz zdobyc chociaz 1 punkt w poolpartyevencie

Opublikowano

jak dostałeś avatar to dostaniesz skina, może zarobiłeś ten punkt a nawet nie wiesz

Skina? Skin dostajesz tylko gdy masz wszystkie postacie.

Opublikowano

Nie wiem co wy pierdolicie nie trzeba było zdobyc punktu podczas trwania Eventu nawet jeden rioter sie wypowiedział ( Nie wiem gdzie ) ze zeby zdobyć champa nie trzeba było zdobyc punktu punkt potrzebny był do ikony i basenowego mundo

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

yyy jezu ja już dawno miałem konto połączone z fejsem. Polączylem konto jak ta nowość weszła, więc czy się klasyfikuje do dostania losowego champa ?

Opublikowano

yyy jezu ja już dawno miałem konto połączone z fejsem. Polączylem konto jak ta nowość weszła, więc czy się klasyfikuje do dostania losowego champa ?

Tak. ;)

Opublikowano

tak pisali że jeżeli miałeś już powiązane to i tak dostaniesz ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem takie trudne -.- Mistery champa dostaniecie do 1 lipca -.-

No jednak trudne, widać po Twoim przypadku..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...