Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient gry spakowany w .rar?

Naiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z zaktualizowaniem lola ;d Leci do 2% i wypierdziela mi błęda.

Mozna gdzieś znaleźć grę spakowaną w.rar? Bo szukałem ale niestety nic nie znalazłem dlatego pisze ;d

Albo jeśli ktoś by mógł spakować w rara i wrzucić na jakiegoś hosta to bym był wdzięczny. Daje 10 lajków za działający.

Edit/ Oczywiście aktualną wersje xD

Opublikowano

Cześć mam problem z zaktualizowaniem lola ;d Leci do 2% i wypierdziela mi błęda.

Mozna gdzieś znaleźć grę spakowaną w.rar? Bo szukałem ale niestety nic nie znalazłem dlatego pisze ;d

Albo jeśli ktoś by mógł spakować w rara i wrzucić na jakiegoś hosta to bym był wdzięczny. Daje 10 lajków za działający.

Kurczę, musiałbyś poszukać gdzieś po chomikuj czy coś. Bo nie sądze aby ktoś ci wrzucał na hosting 4 GB w rar.

Potrwałoby to pare godzin, spróbuj na innym dysku zainstalować może pomoże.

Opublikowano

Jeśli znajdziesz serwer, który bez kont wykorzysta max prędkość mojego uploadu to mogę wrzucić :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Najpierw spróbuj całkowity reinstall - zapewne potrwa to o wiele szybciej niż czekanie aż ktoś ci to zuploaduje. Ja bym to chętnie zrobił, ale mój client przez ostatnie 3 lata spuchł do 30 giga. Reinstalki nie planuje bo i tak zaraz format leci.

Opublikowano

Nawet połowy uploadu te serwisy nie wykorzystują, kiedyś speedyshare coś działał, ale teraz też leży, więc jak kolega wyżej polecam reinstall, przeczyścić rejestr i śmieci z dysków po lolu i zainstalować od nowa.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...