Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PingwinPolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym sprzedać konto. Mianowicie jest to mag 80lvl. Lecz nie wiem za ile bym mógł go sprzedać.. Nie chodzi Mi, o to aby sprzedać konto poprzez MPCFORUM lecz allegro.. Jeśli jest tu jakaś "reklama" popularnego serwisu.. to prosiłbym o edytowanie i zastapienie ** tej "reklamy". Na dole znajdują się SS'y pokazującego SP oraz eq :)

92b4c84f53e9.png

e61ebfba058c.png

Opublikowano

Dlaczego?? Nie mogę mieć innego nicku na forum a innego w grze?? Ktoś mi zabroni??

Czekam na dalsze wypowiedzi :)

Nie o to chodzi. Za posiadanie samego konta tutaj możesz dostać już bana, a ty jeszcze konto chcesz sprzedawać ;d

Lepiej zasłoń nick, tak dla pewności.

giphy.gif

Opublikowano

Nie o to chodzi. Za posiadanie samego konta tutaj możesz dostać już bana, a ty jeszcze konto chcesz sprzedawać ;d

Serio zdarzały się bany za same konta tutaj? xD

Dużo "+9" jakiś bob to kupi nawet za 100 :q

Opublikowano

Nie może... Czy czytacie chociaż to OWK albo regulamin tej gry? Potem wychodzą plotki...

Coś koło 80zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...